logo 004.nl

004.nl

Niet tevreden over 004.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen geproduceerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Wel credits dus kosten bij elk privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

004 is een nep casual dating site die gebruik maken van door hunzelf ontwikkelde fictieve profielen. Ook worden de berichten beantwoord door betaalde chatters. Kom er achter wat de experts over 004.nl zeggen en waarom deze datingsite afgeraden wordt door ons. Ontdek wat betere alternatieven zijn voor 004, met echte profielen en zonder betaalde chatoperators

004 review

004 is een neppe casual datingwebsite die gebruik maken van zelf toegevoegde nep profielen. Daarbij worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door eigen chatoperators die veelal een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je rap na je inschrijving overladen met tig tallen berichten van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy dames. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket inkopen waardoor je ten minste 10 euro een creditbundel moet betalen. De kosten lopen op tot €250,00 per creditbundel, en hoe meer je koopt hoe minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op 004.nl?

Toevallig een van de leden van 004? Wij adviseren je om je ook uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere opties voor seks dating zonder nep gebruikers. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor 004.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dating met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke casual dating sites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

004 account verwijderen

Om jouw registratie op 004 te verwijderen moet je het volgende doen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op account .
  2. Daarna ga je naar "Help".
  3. Scroll wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of surf naar "004.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst ontvang je de bevestigingslink om je inschrijving direct te verwijderen. Na het klikken op de link wordt je inschrijving permanent verwijderd.

Let op: Je 004 eventuele credits en chat gesprekken gaan verloren na het deactiveren van je account!