Screenshot van Uflirt.nl

Uflirt.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen worden vrijwel allemaal gemodereerd door website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!

Uflirt is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. uflirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts uflirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor uflirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Uflirt review

Uflirt is een fake datingsite met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je kort na je registratie overrompelt met veel berichtjes van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op zo'n berichten wil reageren moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een bundel kopen waardoor je minimaal tien euro een bundel moet inkopen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe hoger je betaald hoe minder je per credit moet betalen. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te hebben, al laten ze veelal overkomen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op uflirt.nl?

Dus ben je lid van uflirt, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betere aanbieders voor casual dating zonder fake gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor uflirt.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze sexdating sites het beste past bij wat je zoekt.