Screenshot van Vrijen.eu

Vrijen.eu

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen zijn voornamelijk geplaatst door deze site zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door betaalde chatters Not Safe!

Vrijen is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. vrijen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts vrijen.eu afraden en zie wat de betere alternatieven voor vrijen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Vrijen review

Vrijen is een fictieve datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Daarbij worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overrompelt met vele reacties van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om meiden. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je op z'n minst €10,- een bundel moet nemen. Deze bundels lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je per bericht betaald. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al zeggen ze vaak genoeg dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op vrijen.eu?

Dus ben je een van de profielen op vrijen, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betere opties voor sex dating zonder fake leden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor vrijen.eu. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke datingsites het beste past bij wat je zoekt.

vrijen account verwijderen

Je vrijen account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "vrijen.eu/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" button om jouw profiel permanent te laten verwijderen.

Let op: Je vrijen eventuele tegoed ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!