logo Gaysexpartner.net

Gaysexpartner.net

Niet tevreden over Gaysexpartner.net? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal geproduceerd door deze website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gaysexpartner is een fake datingsite die gebruik maken van door hunzelf gemodereerde neppe profielen. De berichten worden beantwoord door eigen berichten centrales. Kom er achter wat experts onderzochten op gaysexpartner.net en waarom deze casual dating site wordt afgeraden door de experts. Ondervind wat de betere alternatieven zijn voor gaysexpartner, met eerlijke profielen en zonder betaalde berichten centrales

Gaysexpartner review

Gaysexpartner is een neppe datingsite dat gebruik maakt van zelf toegevoegde nep profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door betaalde chat operators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je meteen na je registratie overspoeld met veel chatberichten van deze fictieve profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een van die berichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je credits aanschaffen waarmee je minimaal voor tien euro credits moet betalen. Deze prijzen lopen op tot en met de €250,- per transactie, en hoe hoger je koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al wekken ze meestal de indruk dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op Gaysexpartner.net?

Toevallig lid van gaysexpartner? Wij raden je aan om je meteen af te melden en het gewoon is te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder gemodereerde profielen. Daarnaast hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor gaysexpartner.net. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdating met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

gaysexpartner account verwijderen

Om jouw profiel op gaysexpartner te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op account daar.
  2. Als tweede klik je op het kopje "Help".
  3. Scroll een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of ga direct naar "gaysexpartner.net/uitschrijven").
  4. Hierna ontvang je de bevestigings-email om je lidmaatschap definitief te verwijderen. Na het klikken op de bevestigingslink is je inschrijving geheel verwijderd.

Let op: Je gaysexpartner eventuele credits en berichtjes vervallen direct hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Hete Kevin (29 jaar) 05 Jul 2018
Ik raad Gaysexpartner.net niet aan Oke, dit is dus fictief en de profielfoto's komen ook

Oke, dit is dus fictief en de profielfoto's komen ook niet eens uit Nederland. Ze willen ook alleen maar praten, dat was toch wel raar en viel me op. Alleen de stats, fotos en voorkeuren wouden ze weten, dat deed ik dan nog wel.Daarna werd ik overvallen door berichtjes en was het uitstellen gestart.Dit is gewoon in youre face