logo Xamateurs.nl

Xamateurs.nl

17
Niet tevreden over Xamateurs.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn bijna alleen beheerd door website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Xamateurs is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. xamateurs berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts xamateurs.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor xamateurs zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Xamateurs review

Xamateurs is een fictieve dating website met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je kort na je registratie overspoeld met overdreven veel berichtjes van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits aanschaffen waardoor je ten minste tien euro credits moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al beweren ze bijna altijd dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op xamateurs.nl?

Dus ben je een van de leden van xamateurs, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder gemodereerde profielen. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor xamateurs.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke casual dating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

xamateurs account verwijderen


Je xamateurs account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de link "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "xamateurs.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt meteen verwijderd.

Let op: Je xamateurs eventuele tegoed raak je wel hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
1 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jan (54 jaar) 15 Sep 2018
Ik raad Xamateurs.nl niet aan Wat mis ik de site

Wat mis ik de site xamateurs. Ben mijn vriendinnen kwijt. Weet iemand een alternatief.

auteur van de beoordeling
Jan (54 jaar) 15 Sep 2018
Ik raad Xamateurs.nl niet aan Jezus wat mis ik de site

Jezus wat mis ik de site xamateurs. Heb er geweldig van genoten. Helaas is de site, xamateurs, verwijderd. Weet iemand een alternatief?