logo 50plusfeest.com

50plusfeest.com

Niet tevreden over 50plusfeest.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen geplaatst door de beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

50plusfeest is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. 50plusfeest berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 50plusfeest.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor 50plusfeest zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

50plusfeest review

50plusfeest is een fake dating site met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je inschrijving overrompelt met tientallen berichtjes van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe vrouwen. Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van die chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel vooruitbetalen waarmee je minimaal voor 10 euro een creditpakket moet kopen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe hoger je neemt des te minder je betaald per bericht. Daarna is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al zeggen ze vaak genoeg dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op 50plusfeest.com?

Dus ben je een gebruiker van 50plusfeest, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betere opties voor seks dating zonder nep leden. Uiteraard hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor 50plusfeest.com. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

50plusfeest profiel verwijderen

Je 50plusfeest account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk daarna op het tandwiel-icoon (of ga direct naar "50plusfeest.com/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina druk je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw account voor goed te verwijderen.

Let op: Je 50plusfeest eventuele tegoed verlies je wel direct hierna!