logo Happy Pancake

Happy Pancake

Niet tevreden over Happy Pancake? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen gemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen en kosten bij elk privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Happy Pancake is de grootste gratis dating site/app met ruim een half miljoen actieve gebruikers in Nederland. Wat zeggen experts over HappyPancake en wat vinden de gebruikers van deze kosteloze dating dienst? Lees de expert review en de ervaringen of klachten van echte leden.

Happy Pancake Review

Happy Pancake, dé populairste gratis dating sites van Scandinavië is pas sinds februari 2021 online voor Nederlandse gebruikers. Desondanks is deze dating site/app in korte tijd ook uitgegroeid tot de grootste aanbieder van gratis dating in Nederland met tevens ruim een half miljoen leden. Daarnaast wordt door een speciaal team ook de kwaliteit van deze leden gemeten door middel van strenge controles. Zo worden alle profielen onder andere gecontroleerd op echtheid, betrouwbaarheid en hun activiteit op de site. Hierdoor kun je op HappyPancake veilig en 100% gratis daten met (uitsluitend) serieuze singles opzoek naar een leuke date of langdurige relatie. Kortom een zeer populaire dating site/app met vele echte profielen, een goed matchingsysteem, uitgebreide filter opties en ook nog is volledig gratis te gebruiken. Reden genoeg om je hier gratis in te schrijven en kennis te maken met de vele Nederlandse deelnemers.

Happy Pancake dating vereiste

Om HappyPancake volledig gratis te kunnen gebruiken zijn er een aantal regels waaraan je je dient te houden. Dit is belangrijk voor de kwaliteit van de profielen en om de datekansen optimaal te maken. Voeg daarom tenminste één (leuke) foto van jezelf toe om het Happy Pancake team te laten zien dat je serieus bent. Naast het toevoegen van een profiel-foto is het ook belangrijk om genoeg informatie aan je profiel toe te voegen. Immers hoe meer informatie je toevoegt aan jouw profiel des te groter de kans is op de juiste match. Vervolgens kun je met behulp van de uitgebreide filteropties op Happy Pancake tussen de vele gebruikers opzoek gaan naar de juiste match. Met een volledig profiel vergroot je de kans om gevonden te worden, en dus ook je kans op het vinden van jouw ideale partner.

Profielen Happy Pancake

Happy Pancake is volledig gratis en daarmee laagdrempelig voor vele singles. Zo is iedere single vanaf 18 jaar, hetero of homo iedere etniciteit welkom op deze gratis dating site. Ook bieden zij een ervaren klantenservice die alle profielen kritisch beoordelen om de veiligheid en kwaliteit te kunnen waarborgen. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je je in een veilige en serieuze date-omgeving bevind. Daarnaast heeft HappyPancake als doel om een goede gratis service aan te bieden iedereen die op zoek is naar de ware liefde.

Happy Pancake chats en berichten

De (één op één) berichten en chats vinden enkel en alleen plaats tussen de deelnemers zelf. Daarnaast onderscheidt deze datingsite zich doordat het kosteloos is met vele actieve gebruikers. Zo is een groot aantal profielen belangrijk om de kans op het vinden van ware liefde te vergroten. Alle profielen op HappyPancake zijn handmatig gecontroleerd en waren tenminste 18 jaar of ouder toen deze werden aangemaakt.

HappyPancake echt gratis en vrijblijvend? 

HappyPancake is 100% gratis en vrijblijvend voor serieuze vrijgezellen opzoek naar een (serieuze) relatie. Zo haalt deze datingsite wat gevestigd is in Stockholm, Zweden, al haar inkomsten uit advertenties. Deze advertenties worden veelal weergegeven op hun website en zijn overigens niet storend voor gebruiker. Het vinden van ware liefde zal aldus HappyPancake nooit wat mogen kosten. Hierdoor kun je veilig en zorgeloos daten, zonder obstakels die het vinden van echte liefde in de weg kunnen staan.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
3 / 10
Betrouwbaarheid
3 / 10
Functionaliteiten
3 / 10
Klantenservice
3 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Stillegenieter56 (63 jaar) 10 Mar 2019
Ik raad Happy Pancake niet aan Graag zou ik iemand willen vinden die Vertrouwen

Graag zou ik iemand willen vinden die Vertrouwen/Eerlijkheid zeer belangrijk vindt. Ben een jongeman van 63,maar wordt jonger geschat. Ik heb iets van Autisme,maar is niet aan mij te zien,daar ik het pas een aantal jaren weet. Ik ben gescheiden. Mijn dochters wonen bij hun moeder. ik werk op de productie-afdeling van een Sociaalwerkplaats. Ik hou,buiten de Erotiek,van muziek(Fan Johnny Cash/Radio 10 muziek),van comedy's,misdaadserie's,lezen van bladen/krant,wandelen in den natuur.Ik zoek iemand die niet rookt.Iemand die vrijgezel is,en leuke dingen met mij zou willen doen.Zoals,indien het financieel toelaat,een cruise/lange treinreis met mij wil maken. Verder een fijn/gezellig leven met mij zou willen.Ik hoop goede ervaring met Happy Pancake te zullen hebben,en uiteindelijk iemand te vinden die met mij verder zou willen.

auteur van de beoordeling
Marco Teunissen (46 jaar) 25 Feb 2019
Ik raad Happy Pancake niet aan Tja, en dan krijg je ineens na een aantal dagen van

Tja, en dan krijg je ineens na een aantal dagen van inloggen het volgende voor je kiezen: === We hebben je verwijderd wegens schending van onze gebruikersvoorwaarden. Een veel voorkomende reden daarvoor is omdat een lid heeft geprobeerd zich meerdere keren te registreren. Mocht er sprake zijn van een vergissing, laat het ons vooral weten via contact klantenservice === Contact via klantenservice is onmogelijk. Contact op de contact pagina werkt niet. Absoluut geen aanrader dus.

auteur van de beoordeling
Luckone (28 jaar) 28 Aug 2018
Ik raad Happy Pancake aan alles gratis liefde is niet tekoop dit is een goeie website

alles gratis liefde is niet tekoop dit is een goeie website

auteur van de beoordeling
Gezeik (43 jaar) 24 Aug 2018
Ik raad Happy Pancake niet aan jammer dat je er alleen opkomt met een dure telefoon, moet

jammer dat je er alleen opkomt met een dure telefoon, moet ik misschien dan toch maar wel met de tijd mee gaan.

auteur van de beoordeling
Luther (26 jaar) 07 Jul 2018
Ik raad Happy Pancake aan Het inschrijven is eenvoudig binnen een paar

Het inschrijven is eenvoudig binnen een paar minuten. Maar uitschrijven hebben ze daarentegen op happypacake nog nooit van gehoord. Na lang zoeken vond ik de pauzeer knop waarmee ik onzichtbaar ben voor andere gebruikers. Maar het account enzo blijft gewoon bewaard en ik blijf nog altijd ingelogd. Ik was gewoon nieuwsgierig en ben eigenlijk niet echt opzoek naar een relatie. Contact met een leuke dame of afspreken is prima, maar ik hoef er thuis echt geen een op de bank hebben zitten ofzo. Kan iemand mij hier toevallig vertellen hoe ik mij hier kan uitschrijven en mijn profiel en gegevens verwijderen? B.v.d!

auteur van de beoordeling
Jurgen Doom (45 jaar) 01 Jul 2018
Ik raad Happy Pancake niet aan Ben op zoek naar een vrouw tussen de 35-45,die ook voor

Ben op zoek naar een vrouw tussen de 35-45,die ook voor alles te vinden is om te genieten van elkaar en van het leven.