logo Chatsingles.nl

Chatsingles.nl

Niet tevreden over Chatsingles.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen gegenereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Chatsingles is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. chatsingles berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts chatsingles.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor chatsingles zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Chatsingles review

Chatsingles is een fictieve datingsite met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarnaast worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je rap na je inschrijving overrompelt met tientallen berichtjes van deze fake gebruikers, waarbij het meestal gaat om mooie vrouwen. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een van die berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je een bundel aanschaffen waarmee je minstens tien euro een creditpakket moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe meer je koopt hoe minder je per bericht moet betalen. Desondanks is het niet mogelijk om echte dates te hebben, al wekken ze vaak de indruk dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op chatsingles.nl?

Dus ben je ingeschreven op chatsingles, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor sexdating zonder gemodereerde leden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor chatsingles.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke casual dating websites het beste alternatief is voor jou.

chatsingles profiel verwijderen

Je chatsingles account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "chatsingles.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw profiel geheel te verwijderen.

Let op: Je chatsingles eventuele credits raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!