logo Amateurnet.nl

Amateurnet.nl

Niet tevreden over Amateurnet.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk bijgehouden door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Amateurnet is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. amateurnet berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts amateurnet.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor amateurnet zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Amateurnet review

Amateurnet is een neppe dating website met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je kort na je inschrijving overspoeld met tientallen reacties van deze neppe gebruikers, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke meiden. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een van deze berichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een bundel inkopen waarmee je op z'n minst voor tien euro credits moet kopen. De kosten lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je hoeft te betalen. Daarna is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op amateurnet.nl?

Dus ben je ingeschreven op amateurnet, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor erotische dating zonder gemodereerde gebruikers. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor amateurnet.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten aanschaffen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating websites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

amateurnet uitschrijven


Je amateurnet account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de knop "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "amateurnet.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt direct verwijderd.

Let op: Je amateurnet eventuele tegoed komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Gust (70 jaar) 08 mei 2019
Ik raad Amateurnet.nl niet aan -Deze website is mede bedoeld voor het tot stand brengen

-Deze website is mede bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve deels fictieve profielenDit is wat ze zelf aangeven, maar dat van derhalve fictieve profielen is gewoon gelul. Niets is echt, het is gewoon het allergrootste gelul wat je maar kan vinden.