logo Ervarenmannen.nl

Ervarenmannen.nl

Niet tevreden over Ervarenmannen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn bijna alleen aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Credits betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Ervarenmannen is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. ervarenmannen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts ervarenmannen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor ervarenmannen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Ervarenmannen review

Ervarenmannen is een fictieve dating site met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je meteen na je inschrijving overrompelt met vele chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om dames. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op een berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je minimaal voor tien euro credits moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je betaald per bericht. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al doen ze meestal overkomen dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op ervarenmannen.nl?

Dus ben je een van de leden van ervarenmannen, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betere opties voor seks dating zonder gemodereerde profielen. Tevens hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor ervarenmannen.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om veel geld te laten betalen. Zodoende kun je erachter komen welke erotische datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

ervarenmannen uitschrijven


Je ervarenmannen account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "ervarenmannen.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw account wordt verwijderd.

Let op: Je ervarenmannen eventuele tegoed verlies je wel direct hierna!