logo Victoria Milan

Victoria Milan

52
Niet tevreden over Victoria Milan? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden uitsluitend door members van deze website zelf toegevoegd Safe!
  • Géén vergoeding betalen voor ieder verstuurd berichtje Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door de gebruikers zelf Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Victoria Milan is één van de grootste datingsite voor getrouwde of gebonden mensen opzoek naar een discrete affaire. Experts deden onderzoek naar VictoriaMilan en beoordeelde de betrouwbaarheid, profielen en datekansen van deze site. Zie de resultaten of alternatieven voor VM.

Victoria Milan Review

Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor buitenechtelijke affaires. Met ruim 310.000 Nederlandse gebruikers is VictoriaMilan tevens de grootste datingsites speciaal voor gehuwde en gebonden mensen op zoek naar een discrete affaire. Daarnaast is anonimiteit op VM prioriteit #1 en heb je daar zelfs een \"privacy garantie\". Deze dating site is 100% anoniem te gebruiken en daarom perfect voor de onschuldige online flirts, (eenmalige) discrete ontmoetingen of zelfs voor een langdurige anonieme seksrelatie. Bovendien is Victoria Milan volledig gratis voor vrouwen met een relatie, waardoor ze ook meer (echte) vrouwelijke gebruikers hebben dan andere aanbieders. Daarentegen betalen mannen een vast bedrag per maand om onbeperkt gebruik te kunnen maken van alle functies.

Zoals gezegd kunnen vrouwen na het activeren van hun account, direct gratis gebruik maken van alle mogelijkheden. Voor mannen is het alleen gratis om een eigen profiel aan te maken en de profielen van andere deelnemers te bekijken. Echter moet je als man een \"Premium lidmaatschap\" nemen voordat je contact kunt maken met andere gebruikers. Mannen betalen €19,- per maand (bij 12 maanden) of eenmalig €54.99 voor een maand premium. Daarmee kan je wel onbeperkt berichtjes versturen/ontvangen en tevens gebruik maken van alle andere betaalde functies. Zo kun je bijvoorbeeld uitgebreid zoeken, knipoogjes versturen, je zoekopdrachten bewaren en chatten met online gebruikers.

Twijfel je om een premium lid te worden? Als man krijg je ongeveer een week na je inschrijving de kans om voor 1 euro, 2 dagen premium-lid te worden. Een eenmalige actie ter kennismaking voor mannen die nog twijfelen.

Wat kost Victoria Milan?

Periode Prijs Per maand Voordeel
2 dagen€1,00-0%
3 maanden€117,00€39,0020%
6 maanden€174,00€29,0040%
1 jaar€228,00€18,7460%
1 maanden€69,99€69,990%
3 maanden€139,99€46,6625%
6 maanden€209,99€35,0040%
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jorik030 (42 jaar) 17 Jul 2019
Ik raad Victoria Milan aan victoriamilan leek in het begin een aantal jaar terug vol

victoriamilan leek in het begin een aantal jaar terug vol te staan met fake profielen. daardoor heb ik deze datingsite altijd ontweken. tegenwoordig is dat helemaal veranderd, daar kwam ik achter nadat ik wat vrienden erover hoorde praten. die doen regelmatig een discrete date regelen via daar dus het werkt schijnbaar toch, althans tegenwoordig dan. daarnaast zijn er hier in Utrecht ook genoeg leuke vrouwen met een profiel op vm, best logisch want het is voor hun ook helemaal gratis. ga het ook maar weer proberen daar want profielen zien er nu wel geloofwaardig uit.

auteur van de beoordeling
Armand (36 jaar) 07 mei 2019
Ik raad Victoria Milan aan Nog geen cent armer en toch al wat contacten

Nog geen cent armer en toch al wat contacten rijker. Welles waar gewoon gratis contact via facebook en instagram, maar zonder VM had ik zelf nooit op deze dames uitgekomen. Zo ben ik met mijn gratis lidmaatschap gewoon is gaan kijken naar leuke dames in de buurt. Vervolgens kon ik bij enkele vrouwen hun fb of instagram vinden door op verschillende punten te letten gebruikersnaam, profiel info (leeftijd, stad enz.) en soms door de profielfoto door google te halen. Oke bij de meeste lukt het me niet om ze te vinden, maar een kwart vind ik echt binnen een paar minuten. Tip, wees wel voorzichtig en discreet bij het aanspreken van iemand via een persoonlijk profiel. Maar goed nu ik er zeker van ben dat er echte profielen op staan overweeg ik wellicht toch een betaald account te nemen om ieder toppertje daar te kunnen aanspreken. Want ben inmiddels ook al bijna 3 maanden bezig en heb pas 2 keer een seksuele ontmoeting gehad. En op deze site zit een vaste sekspartner er bij de meeste niet in, want die hebben meestal gewoon een vent thuis.

auteur van de beoordeling
Dirkie (57 jaar) 28 Apr 2019
Ik raad Victoria Milan niet aan Snap niet dat mannen moeten betalen en vrouwen niet, zie

Snap niet dat mannen moeten betalen en vrouwen niet, zie veel vrouwen die hier zitten die ook op andere gratis sites zitten......en dan zeggen ze dat betaalbare mannen betrouwbaar zijn omdat die wel echt op zoek zijn, dus met andere woorden NIET betaalbare vrouwen zijn niet serieus omdat ze gratis gebruik kunnen maken van alle websites waar een date te halen is, vind het triest dat mannen weer in een slecht daglicht komen te staan. Mijn visie is dat men nog in het vroeger leeft, mannen werken die die hebben het geld.....HALLO vrouwen werken ook hoor laat hun ook betalen dan kan het voor mannen weer goedkoper om het te compenseren!! Veel vrouwen reageren helemaal niet op een bericht van een man, net alsof ze er zitten ter opvulling van de site. Nee als je 50 euro betaald voor een prostituee dan weet je zeker dat je een echte lijfelijke date hebt en dan spek je diegene niet die achter deze site zit.

auteur van de beoordeling
Hendrikx45D (45 jaar) 07 Feb 2019
Ik raad Victoria Milan niet aan Mogen de site ook voor bankcontact gebruikers maken

Mogen de site ook voor bankcontact gebruikers maken

auteur van de beoordeling
Erik (34 jaar) 11 Jan 2019
Ik raad Victoria Milan aan Ik heb de afgelopen jaren herhaaldelijk te maken gehad met

Ik heb de afgelopen jaren herhaaldelijk te maken gehad met fictieve datingsites en ben hierdoor veel geld en vertrouwen verloren. Jammer genoeg was ik toen nog niet bekend met Safedate.nl, waar de sites die ik voorheen gebruikte worden afgeraden. Inmiddels heb ik via VM de nr. 1 binnen jullie aanbevelingen meerdere leuke vrouwelijke contacten gevonden. Het contact online zorgde de afgelopen 2 maanden voor leuke kriebels en spanning, wat in sommige situaties tot leuke offline ontmoetingen heeft geleid. De eerste date was nog best ongemakkelijk maar gaande weg kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen waardoor ik bij iedere nieuwe date weer meer mezelf kon zijn. Inmiddels heb ik een hele leuke vrouw leren kennen waarmee ik een serieuze relatie ben begonnen. Bedankt voor het zetje in de goede richting, dit heeft me heel wat tijd en geld bespaard.

auteur van de beoordeling
Oepske (45 jaar) 08 Jan 2019
Ik raad Victoria Milan aan Ik heb op vm mooie vrouwelijke contacten

Ik heb op vm mooie vrouwelijke contacten gevonden. Zelfs een heel serieuze maar wist ik veel dat het zo een inpakt op mijn leven zou hebben. Ik ben er ook serieus van kapot geweest toen ze de relatie verbrak. Vermijd singles en weer dubbel voorzichtig want er zijn ook mensen die verkeerde gedachten hebben en je willen chanteren. Voor de rest is de site top en is die €90 de beste investering geweest in mijn leven. Passie en vriendschap in overvloed.

auteur van de beoordeling
Diana (44 jaar) 24 Nov 2018
Ik raad Victoria Milan niet aan Dat mensen hier nog intrappen je hoeft er niet eens slim

Dat mensen hier nog intrappen je hoeft er niet eens slim voor te zijn. What the fuck discreet? Vrouwen kunnen gratis profiel aanmaken en daar sta je dan met je profiel . alle mannen moeten betalen en daar is het nou net om te doen , geld binnen harken. Denk je nou echt dat daar die hele mooie vrouwen tussen staan die vreemd willen gaan? Neem je zelf niet in de zeik, als ik vreemd wil als vrouw ga ik niet op zo,n site staan kan je neuken met wie je wil. Als je als vrouw een profiel hebt en je man hebt een vermoeden dan maakt hij een vrouwelijk profiel aan en kan al de dames zien inclusief jou. En ziet dat zijn vrouw vreemd gaat . Het hele dating gebeuren is een grote farce en zeker niet discreet. Mannen spaar je geld op als je seks wilt en bezoek een mooie hoer of koop een grote bos bloemen voor een leuke vrouw maak je in ieder geval 50% kans. Als je echt een sex garantie zoekt kan je beter die lid worden van die ..... daar moet iedereen gewoon betalen en heb je weinig fake

auteur van de beoordeling
Gezeik (43 jaar) 24 Aug 2018
Ik raad Victoria Milan niet aan Tijd geleden lid geworden ,krijg een hoop aandacht maar 1

Tijd geleden lid geworden ,krijg een hoop aandacht maar 1 moet betalen 2 zijn allemaal vrouwen die willen vreemdgaan. daar ben ik dus niet voor . waarom ik niet wil betalen 1 mijn types staan er niet tussen en ben al eerder hoop geld kwijt geraakt aan zo,n nep site . en wat word er eigelijk mee gedaan ? al die dames waar hun foto van word misbruikt ? dat ze foto,s van porno sterren gebruiken dat is een ,maar er zullen ook gewone mensen tussen zitten? word er ZO moe van eerlijk gezegt kan je beter gewoon naar de hoeren gaan weet je zeker dat je voor een redelijk bedrag genaaid word XD

auteur van de beoordeling
Anoniem58 (58 jaar) 05 Jul 2018
Ik raad Victoria Milan aan op advies van jullie en door de positieve ervaringen van

op advies van jullie en door de positieve ervaringen van andere ga ik het dan ook maar eens proberen 1 maandje. ben hier al even lid maar wil er eigenlijk niet voor betalen. ziet er leuk uit, aantrekkelijke dames maarja dat is overal zo. ik ben zelf maar een niksnut wat betreft computers en het internet dus daarom des te meer een makkelijk slachtoffer. ik heb me in het verleden al door verschillende sites in de maling laten nemen waarvan sommige hier ook als fake uit komen. heb nooit of te nimmer een date gehad dus hoop dat dit mijn eerste positieve ervaring wordt. mag hopen dat jullie de waarheid spreken en dat er hier echte vrouwen te vinden zijn. ps: wordt vervolgd!

auteur van de beoordeling
Stan (45 jaar) 30 Jun 2018
Ik raad Victoria Milan aan Victoria milan vind ik tot nog toe wel een van de

Victoria milan vind ik tot nog toe wel een van de betrouwbaarste waar je tenminste nog echte profielen kunt vinden. Daarnaast kun je via deze site lekker discreet blijven op alle fronten en ook de paniek knop is soms handig. Deze heb ik bijvoorbeeld op het werk zo nu en dan wel eens echt nodig gehad wanneer ik even snel wilde reageren en iemand binnen kwam wandelen. Tijdens m'n eerste maand op vicotriamilan had ik eerst nog gewoon een gratis lidmaatschap zodat ik eerst nog een beetje de aap uit te boom kon kijken. Uiteraard heb ik enorm veel profielen gecontroleerd op echtheid waardoor ik uiteindelijk minder wantrouwend en steeds enthousiaster werd. Na ongeveer 4 weken waren mijn twijfels weg en heb ik direct een premium lidmaatschap genomen. De kosten vind ik best wel meevallen, immers je voor een prijs wel onbeperkt berichten kunt uitwisselen met andere gebruikers. Zo heb ik daar inmiddels al duizenden berichtjes verstuurd in een jaar tijd! En het aller belangrijkste is dat ik al meerdere leuke dates heb gehad met verschillende vrouwen, maar ook wel enkele teleurstellingen. Zo ben ik bijvoorbeeld een keer 4 uur voor niks aan het reiden geweest met de auto, 150km heen en 150km terug. Maarja achteraf bekeken kun je zo iets wel is hebben op een datingsite waar je voornamelijk getrouwde mensen ontmoet voor discrete dates. Daarom doe ik nu alleen nog zoeken binnen 50km om dergelijke tijd en benzine verspilling te voorkomen. Dat kan ik hier ook wel gelijk als tip meegeven. Want anders rij je straks echt wel een om de drie dates voor jan met de korte achternaam, omdat je date misschien een uur later al eigenlijk al niet meer in de gelegenheid is om er stiekem tussenuit te knijpen.

auteur van de beoordeling
Jordy h (23 jaar) 19 Jun 2018
Ik raad Victoria Milan niet aan Nou ik vind het belachelijk dat mannen moeten betalen en

Nou ik vind het belachelijk dat mannen moeten betalen en vrouwen niet. Moet niet gekker worden, straks moet ik nog mannen belasting gaan betalen omdat ik een man ben. Ik betaal niet voor seks met een vrouw en dus ook niet indirect via een date site! Vrouwen willen soms toch ook gewoon harde paal in zich voelen dus waarom zij niet betalen en wij mannen wel?

auteur van de beoordeling
Just me (41 jaar) 19 Jun 2018
Ik raad Victoria Milan aan Ik moet zeggen dat ik als vrouw nooit problemen heb

Ik moet zeggen dat ik als vrouw nooit problemen heb ervaren bij het vinden van een man voor een seksuele ontmoeting. Echter was het voorheen wel lastig om discreet en onopgemerkt af te kunnen spreken, vaak domme mannen die enkel aan hunzelf denken. Beginnen veelal een gesprek met een foto van hun penis als kennismaking. Kansloos dit! Daarentegen heb ik sinds ik victoria milan gebruik meer serieuze mannen ontmoet, meestal zelf ook getrouwd en dus gelijkgestemd qua discretie. Goed dat je als vrouw alles gratis kan gebruiken, anders had ik me hier zelf toch niet aangemeld. En gelukkig dan maar dat mannen wel gewoon moeten betalen voor deze site, anders was het hier net zo waardeloos geweest als op al die andere gratis contact sites. En mezelf op een sex advertentie site aanbieden zie ik al helemaal niet zitten natuurlijk, wie wel. Ook de Paniek knop is een leuke en grappige toevoeging op de site die me zo nu en dan ook goed van pas komt. De vm app is ook erg handig, maar die kan ik helaas niet op mijn telefoon laten staan. Maarja de mobiele versie werkt bijna net zo goed en die gebruik ik dan als ik aan het werk of buiten de deur ben. Mannen genoeg op deze site en de gene die kunnen reageren hebben een Premium account dus zijn eigenlijk allemaal actief en serieus. Reden genoeg voor iedere getrouwde vrouw die is wat anders op de bordje wilt. Als je niet te opvallend doet zal niemand erachter kunnen komen. Ik heb zeker al meer dan 20 mannen ontmoet via VM en zonder enige achterdocht van mijn partner.

auteur van de beoordeling
Anoniem (46 jaar) 08 Jun 2018
Ik raad Victoria Milan aan Het verbaast me niks dat VM hier tussen de aanbevelingen

Het verbaast me niks dat VM hier tussen de aanbevelingen staat hoor, het is er ook wel een uit duizenden. Jammer genoeg alleen vrij te gebruiken voor vrouwen, maar daardoor tenminste wel genoeg echte vrouwen om een dates te scoren. Iedereen is immers opzoek naar het zelfde en het liefst zo discreet mogelijk. Dagelijks zie je er veel nieuwe dames bij komen alleen wacht je soms wat langer op een reactie terug bij deze dames. Logisch want ze worden natuurlijk direct overspoeld met berichten van mannen. De verhoudingen tussen mannen en vrouwen schat ik zelf 70% mannen en 30% vrouwen. Fictieve kom je zelfde tegen en die zijn meestal ook zo weer verwijderd. Goede support en altijd snel antwoord en hulp. Ik heb nu zelf nog 7 maanden premium en ben al bijna een half jaar actief. Ik kan me er goed vermaken en ben nog niet betrapt door mijn vrouw. Ik ben vanaf het begin al zeer gelukkig met mijn vrouw en inmiddels ook weer met mijn seksleven.