Screenshot van Victoria Milan

Victoria Milan

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen worden uitsluitend door members van deze website zelf toegevoegd Safe!
  • Géén vergoeding betalen voor ieder verstuurd berichtje Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door de gebruikers zelf Safe!

Victoria Milan is één van de grootste datingsite voor getrouwde of gebonden mensen opzoek naar een discrete affaire. Experts deden onderzoek naar VictoriaMilan en beoordeelde de betrouwbaarheid, profielen en datekansen van deze site. Zie de resultaten of alternatieven voor VM.

Victoria Milan Review

Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor buitenechtelijke affaires. Met ruim 310.000 Nederlandse gebruikers is VictoriaMilan tevens de grootste datingsites speciaal voor gehuwde en gebonden mensen op zoek naar een discrete affaire. Daarnaast is anonimiteit op VM prioriteit #1 en heb je daar zelfs een \"privacy garantie\". Deze dating site is 100% anoniem te gebruiken en daarom perfect voor de onschuldige online flirts, (eenmalige) discrete ontmoetingen of zelfs voor een langdurige anonieme seksrelatie. Bovendien is Victoria Milan volledig gratis voor vrouwen met een relatie, waardoor ze ook meer (echte) vrouwelijke gebruikers hebben dan andere aanbieders. Daarentegen betalen mannen een vast bedrag per maand om onbeperkt gebruik te kunnen maken van alle functies.

Zoals gezegd kunnen vrouwen na het activeren van hun account, direct gratis gebruik maken van alle mogelijkheden. Voor mannen is het alleen gratis om een eigen profiel aan te maken en de profielen van andere deelnemers te bekijken. Echter moet je als man een \"Premium lidmaatschap\" nemen voordat je contact kunt maken met andere gebruikers. Mannen betalen €19,- per maand (bij 12 maanden) of eenmalig €54.99 voor een maand premium. Daarmee kan je wel onbeperkt berichtjes versturen/ontvangen en tevens gebruik maken van alle andere betaalde functies. Zo kun je bijvoorbeeld uitgebreid zoeken, knipoogjes versturen, je zoekopdrachten bewaren en chatten met online gebruikers.

Twijfel je om een premium lid te worden? Als man krijg je ongeveer een week na je inschrijving de kans om voor 1 euro, 2 dagen premium-lid te worden. Een eenmalige actie ter kennismaking voor mannen die nog twijfelen.

Wat kost Victoria Milan?

Periode Prijs Per maand Voordeel
2 dagen€1,00-0%
3 maanden€117,00€39,0020%
6 maanden€174,00€29,0040%
1 jaar€228,00€18,7460%
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jorik030 (42 jaar) 17 juli 2019
Ik raad Victoria Milan aan victoriamilan leek in het begin een aantal jaar terug vol

victoriamilan leek in het begin een aantal jaar terug vol te staan met fake profielen. daardoor heb ik deze datingsite altijd ontweken. tegenwoordig is dat helemaal veranderd, daar kwam ik achter nadat ik wat vrienden erover hoorde praten. die doen regelmatig een discrete date regelen via daar dus het werkt schijnbaar toch, althans tegenwoordig dan. daarnaast zijn er hier in Utrecht ook genoeg leuke vrouwen met een profiel op vm, best logisch want het is voor hun ook helemaal gratis. ga het ook maar weer proberen daar want profielen zien er nu wel geloofwaardig uit.

auteur van de beoordeling
Armand (36 jaar) 7 mei 2019
Ik raad Victoria Milan aan Nog geen cent armer en toch al wat contacten

Nog geen cent armer en toch al wat contacten rijker. Welles waar gewoon gratis contact via facebook en instagram, maar zonder VM had ik zelf nooit op deze dames uitgekomen. Zo ben ik met mijn gratis lidmaatschap gewoon is gaan kijken naar leuke dames in de buurt. Vervolgens kon ik bij enkele vrouwen hun fb of instagram vinden door op verschillende punten te letten gebruikersnaam, profiel info (leeftijd, stad enz.) en soms door de profielfoto door google te halen. Oke bij de meeste lukt het me niet om ze te vinden, maar een kwart vind ik echt binnen een paar minuten. Tip, wees wel voorzichtig en discreet bij het aanspreken van iemand via een persoonlijk profiel. Maar goed nu ik er zeker van ben dat er echte profielen op staan overweeg ik wellicht toch een betaald account te nemen om ieder toppertje daar te kunnen aanspreken. Want ben inmiddels ook al bijna 3 maanden bezig en heb pas 2 keer een seksuele ontmoeting gehad. En op deze site zit een vaste sekspartner er bij de meeste niet in, want die hebben meestal gewoon een vent thuis.

auteur van de beoordeling
Dirkie (57 jaar) 28 april 2019
Ik raad Victoria Milan niet aan Snap niet dat mannen moeten betalen en vrouwen niet, zie

Snap niet dat mannen moeten betalen en vrouwen niet, zie veel vrouwen die hier zitten die ook op andere gratis sites zitten......en dan zeggen ze dat betaalbare mannen betrouwbaar zijn omdat die wel echt op zoek zijn, dus met andere woorden NIET betaalbare vrouwen zijn niet serieus omdat ze gratis gebruik kunnen maken van alle websites waar een date te halen is, vind het triest dat mannen weer in een slecht daglicht komen te staan. Mijn visie is dat men nog in het vroeger leeft, mannen werken die die hebben het geld.....HALLO vrouwen werken ook hoor laat hun ook betalen dan kan het voor mannen weer goedkoper om het te compenseren!! Veel vrouwen reageren helemaal niet op een bericht van een man, net alsof ze er zitten ter opvulling van de site. Nee als je 50 euro betaald voor een prostituee dan weet je zeker dat je een echte lijfelijke date hebt en dan spek je diegene niet die achter deze site zit.

auteur van de beoordeling
Hendrikx45D (45 jaar) 7 februari 2019
Ik raad Victoria Milan niet aan Mogen de site ook voor bankcontact gebruikers maken

Mogen de site ook voor bankcontact gebruikers maken

auteur van de beoordeling
Erik (34 jaar) 11 januari 2019
Ik raad Victoria Milan aan Ik heb de afgelopen jaren herhaaldelijk te maken gehad met

Ik heb de afgelopen jaren herhaaldelijk te maken gehad met fictieve datingsites en ben hierdoor veel geld en vertrouwen verloren. Jammer genoeg was ik toen nog niet bekend met Safedate.nl, waar de sites die ik voorheen gebruikte worden afgeraden. Inmiddels heb ik via VM de nr. 1 binnen jullie aanbevelingen meerdere leuke vrouwelijke contacten gevonden. Het contact online zorgde de afgelopen 2 maanden voor leuke kriebels en spanning, wat in sommige situaties tot leuke offline ontmoetingen heeft geleid. De eerste date was nog best ongemakkelijk maar gaande weg kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen waardoor ik bij iedere nieuwe date weer meer mezelf kon zijn. Inmiddels heb ik een hele leuke vrouw leren kennen waarmee ik een serieuze relatie ben begonnen. Bedankt voor het zetje in de goede richting, dit heeft me heel wat tijd en geld bespaard.