Screenshot van Yeho.nl

Yeho.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Dating profielen worden bijna alleen gegenereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door operators en bots Not Safe!

Yeho is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. yeho berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts yeho.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor yeho zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Yeho review

Yeho is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatters die veelal betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je inschrijving overspoeld met tig tallen chatberichten van deze gemodereerde leden, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht geld. Om te kunnen reageren moet je een bundel vooruitbetalen waarmee je ten minste 10 euro credits moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe hoger je in één keer koopt des te minder je betaald per bericht. Vervolgens is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al wekken ze vaak de indruk dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op yeho.nl?

Dus ben je lid van yeho, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating zonder nep gebruikers. Daarnaast hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor yeho.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je credits te laten betalen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze sexdating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

yeho account verwijderen


Je yeho account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "yeho.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt geheel verwijderd.

Let op: Je yeho eventuele tegoed ben je wel kwijt na deze aktie!