Screenshot van Vrouw-zoeken.com

Vrouw-zoeken.com

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal aangemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits en kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door chat operators Not Safe!

Vrouw-zoeken is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. vrouw-zoeken berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts vrouw-zoeken.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor vrouw-zoeken zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Vrouw-zoeken review

Vrouw-zoeken is een fake datingsite met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je rap na je registratie overspoeld met overdreven veel reacties van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke meiden. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een van die berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je credits vooruitbetalen waardoor je ten minste 10 euro een bundel moet aanschaffen. Deze prijzen lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je per bericht moet betalen. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al wekken ze veelal de indruk dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op vrouw-zoeken.com?

Dus ben je een van de profielen op vrouw-zoeken, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en om het beter te proberen bij de betere opties voor erotische dating zonder nep leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor vrouw-zoeken.com. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dating met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating sites de beste keuze is voor wat je zoekt.

vrouw-zoeken uitschrijven

Je vrouw-zoeken account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "vrouw-zoeken.com/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw account geheel te laten verwijderen.

Let op: Je vrouw-zoeken eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!