logo Sexbook.nl

Sexbook.nl

Niet tevreden over Sexbook.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
 • Profielen zijn voornamelijk gegenereerd door deze site zelf Not Safe!
 • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
 • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Sexbook is een fake erotische datingsite dat gebruik maakt van door hunzelf ontwikkelde neppe profielen. Ook worden de berichten beantwoord door ingehuurde berichten centrales. Lees wat onze experts over sexbook.nl zeggen en waarom deze erotische datingsite wordt afgeraden door ons. Zie wat de betere alternatieven zijn voor sexbook, met goed gecontroleerde profielen en zonder ingehuurde chatters

Sexbook review

Sexbook is een fake datingsite met daarop door hunzelf aangemaakte nep profielen. Tevens worden conversaties verstuurd en beantwoord door eigen berichten centrales die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je meteen na je registratie overladen met tientallen chatberichten van deze neppe gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een date te willen plannen. Wanneer je op een berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits aanschaffen waarmee je ten minste voor 10 euro een creditpakket moet kopen. Deze bundels lopen op tot de tweehonderdvijftig euro per creditbundel, en hoe hoger je koopt des te minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte dates te scoren, al beweren ze vaak dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op Sexbook.nl?

Toevallig een gebruiker van sexbook? Ons advies is om je daar ook gewoon af te melden en het op je gemak te proberen bij de betere website voor sex dating zonder fake leden. Tevens hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor sexbook.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke datingwebsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

sexbook account verwijderen

Om je lidmaatschap op sexbook te verwijderen kun je de stappen hieronder volgen:

 1. Om te beginnen moet je inloggen op account .
 2. Vervolgens klik je op het kopje "Help".
 3. Ga helemaal een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of surf naar "sexbook.nl/uitschrijven").
 4. Hierna sturen ze je de bevestigingslink om je registratie meteen te verwijderen. Na het klikken op de link is je registratie meteen verwijderd.

Let op: Je sexbook eventuele contact punten en berichtjes vervallen direct na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
3 / 10
Functionaliteiten
3 / 10
Klantenservice
3 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Maurits W. (33 jaar) 16 Nov 2021
Ik raad Sexbook.nl niet aan sexbook ziet er leuk uit, jammer!

Sexbook zag er erg leuk en interessant uit. Jammer genoeg kom je hier veel nepprofielen tegen. Sommige lijken net echt hoor, maar ze zijn toch echt fake. Ik ben er zelf achter gekomen. Door wat berichten naar vrouwen te sturen, maar kreeg nooit iets terug…Ik ben dus geen lid meer van deze site.

 • ziet er professioneel uit
 • leuk voor dromers
 • profielen zijn nep
 • je krijgt niet tot nauwelijks een reactie
auteur van de beoordeling
Glenn (47 jaar) 27 mei 2019
Ik raad Sexbook.nl niet aan Heb met verschillende dames gechat en ze geven je t gevoel

Heb met verschillende dames gechat en ze geven je t gevoel te willen afspreken maar als je die wilt doen dan krijg je aleen maar smoesjes heb er ongeveer 300 euro aan uitgegeven belachelijk dat dit mag niet normaal

auteur van de beoordeling
Noah (18 jaar) 13 mei 2019
Ik raad Sexbook.nl niet aan Berichtjes die je letterlijk warm maken van binnen en foto

Berichtjes die je letterlijk warm maken van binnen en foto's waarvan je gelijk wilt chatten maar ho maar als we een keertje willen afspreken, ik ben 18 is dat te jong of wat?! dat is geen geldig excuus ik ben volgens de wet oud genoeg en jij staat daar zeker niet boven!

auteur van de beoordeling
André Verwijs (49 jaar) 23 Mar 2019
Ik raad Sexbook.nl niet aan niet alleen

niet alleen Sexbook.nl is nep, 99% van alle dating sites zijn nep..

auteur van de beoordeling
G (38 jaar) 23 Nov 2018
Ik raad Sexbook.nl niet aan Zoveelste zwendel site waarbij je wordt verleid door veel

Zoveelste zwendel site waarbij je wordt verleid door veel berichtjes lid te worden nadat je profiel is aangemaakt. Je wordt al lekker ding genoemd terwijl er nog geen foto op je profiel staat. Je betaalt 40 euro per maand voor goedkoopste optie en daar krijg je alleen maar oplichting voor terug. Na opzeggen abonnement stopt gek genoeg per direkt de stroom met berichtjes... tip... stop met datingsites en haal gewoon gezellig en ouderwets een drankje in de kroeg.