Screenshot van Uk-milfs.com

Uk-milfs.com

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Accounts zijn voornamelijk bijgehouden door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!

Uk-milfs is een casual datingsite met neppe profielen. De berichten worden daarnaast beantwoord door betaalde chat operators. Ontdek wat de experts van uk-milfs.com vinden en waarom deze datingsite wordt afgeraden door SafeDate. Kom erachter wat de eerlijke seks datingsite zijn met echte profielen en zonder chat operators

uk-milfs review

uk-milfs is een casual dating website dat gebruik maakt van fictieve profielen die deze site zelf hebben aangebracht. De berichten die je ontvangt worden vrijwel altijd verstuurd en beantwoord door chat operators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op een van hun chatberichten wilt reageren moet je hiervoor meer dan één euro betalen per bericht dat je verstuurd. Vervolgens moet je vaak meteen een hele bundel aankopen van ten minste meer dan €17,-, oplopend tot wel 219,50 euro per transactie. Hoe prijziger de credit pakket des te lager de prijs per verstuurd bericht. Aan de andere kant betaal je bij het grootste credit-pakket nog gewoon minimaal 1 euro 10 per berichtje. Bij de goedkoopste creditbundel betaal je maar liefst €1,75 per bericht dat je verstuurd. Uiteraard is het onmogelijk om offline afspraakjes te scoren al beweren ze veelook al dat dat gewoon mogelijk is.

Ingeschreven op Uk-milfs.com?

Toevallig lid van uk-milfs? Wij adviseren je om je ook per direct profiel te verwijderen en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating zonder fake profielen. Uiteraard hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor uk-milfs.com. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om aan het lijntje te houden. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating websites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

uk-milfs uitschrijven

Meestal maken sites als deze het de gebruiker zo moeilijk als mogelijk om je er uit te schrijven. Bovendien vermelden ze niks bij de veel gestelde vragen. Je uk-milfs profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Als tweede druk op het kleine pijltje omlaag, direct naast je profielfoto of naam bovenaan je scherm. Je ziet nu extra opties{ waaronder “Instellingen”, ga naar die pagina.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik daarna onderin op de button met de tekst: “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Geef een reden waarom je je wilt uitschrijven.
  5. Druk op de button “account verwijderen” om je account te verwijderen

Let op: Je uk-milfs eventuele contact punten en berichten ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!