logo Dateholland.nl

Dateholland.nl

Niet tevreden over Dateholland.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen aangemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Dateholland is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. dateholland berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts dateholland.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor dateholland zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Dateholland review

Dateholland is een fictieve datingsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je registratie overladen met veel chatberichten van deze fictieve profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke dames. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op een berichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een credit bundel kopen waardoor je op z'n minst 10 euro een bundel moet nemen. Deze bedragen lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je per credit betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op dateholland.nl?

Dus ben je ingeschreven op dateholland, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betere website voor sexdating met echte gebruikers. Bovendien hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor dateholland.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke datingsites het beste past bij wat je zoekt.

dateholland uitschrijven


Je dateholland account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "dateholland.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt meteen verwijderd.

Let op: Je dateholland eventuele contact punten raak je wel direct kwijt na het deactiveren van je account!