logo 1001sexadvertenties.nl

1001sexadvertenties.nl

18
Niet tevreden over 1001sexadvertenties.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen en kosten per bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

1001sexadvertenties is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. 1001sexadvertenties berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 1001sexadvertenties.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 1001sexadvertenties zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

1001sexadvertenties review

1001sexadvertenties is een fictieve dating website met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overspoeld met tientallen reacties van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om meiden. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen plannen. Zodra je op zo'n berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je ten minste 10 euro een creditpakket moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe meer je betaald des te minder je per bericht moet betalen. Vervolgens is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al doen ze vaak overkomen dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op 1001sexadvertenties.nl?

Dus ben je aangemeld op 1001sexadvertenties, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betere website voor casual dating zonder gemodereerde gebruikers. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor 1001sexadvertenties.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze casual dating websites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

1001sexadvertenties account verwijderen

Je 1001sexadvertenties account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Daarna klik je op "Mijn oproepje" (directe link "1001sexadvertenties.nl/account").
  3. Druk daarna onderaan de pagina op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik nu als laatste op de "OK" knop om jouw account definitief te verwijderen.

Let op: Je 1001sexadvertenties eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Todd (18 jaar) 03 mei 2019
Ik raad 1001sexadvertenties.nl niet aan Weer ging het ze alleen maar om de credits, en maar lekker

Weer ging het ze alleen maar om de credits, en maar lekker lokken

auteur van de beoordeling
Winston (25 jaar) 30 Jun 2018
Ik raad 1001sexadvertenties.nl niet aan Hoe boos kan je iemand maken, I am realy pisses off about

Hoe boos kan je iemand maken, I am realy pisses off about this website! Ik hoop echt dat ze al dit soort sites van het internet afgooien. Die sexadvertenties zijn gemaakt om mannen zoals mij te lokken en op die manier het geld uit mijn zak te trekken. Wat jullie ook zeggen is echt zo, toen ik mij daar aanmelden werd ik echt overspoeld door berichten. Ongelofelijk hoe ze je overspoelen met berichten. Ik was een keer twee dagen niet online en had meer dan 150 berichten in mijn inbox. Naast dat het fictief is zie ik het ook gewoon als pure oplichting.