logo Clubsexchat.nl

Clubsexchat.nl

Niet tevreden over Clubsexchat.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk bijgehouden door de site zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Clubsexchat is een casual dating site met neppe profielen. De berichten worden bovendien beantwoord door ingehuurde berichten centrales. Lees wat experts over clubsexchat.nl zeggen en waarom deze erotische datingsite afgeraden wordt door SafeDate. Zie wat de beste erotische dating site zijn met eerlijke profielen en zonder eigen berichten centrales

clubsexchat review

clubsexchat is een seks dating site met nep profielen die door hen zelf zijn gemodereerd. De berichtjes op je account worden in bijna alle gevallen geschreven door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op zo een berichtje wilt reageren moet je daarvoor meer dan één euro betalen per verstuurd bericht. Vervolgens moet je eerst een credit bundel betalen van ten minste meer dan 17 euro, oplopend tot ruim 200 euro . Hoe groter de creditbundel des te lager de prijs per verstuurd berichtje. Des al niet te min betaal je met de duurste creditbundel nog gewoon ruim één euro per verstuurd bericht. Bij een aankoop rekenen ze zomaar 1,75 euro per berichtje. Ten slotte is het bij bijna alle profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren via deze datingwebsite al beweren ze bijna altijd dat het wel mogelijk is.

Ingeschreven op Clubsexchat.nl?

Toevallig lid van clubsexchat? Ons advies is om je ook gewoon af te melden en het eens te gaan proberen bij de betere website voor erotische dating met echte gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor clubsexchat.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sexdating met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je credit tegoed te laten aanschaffen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke datingsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

clubsexchat account verwijderen

Vaak maken dit soort datingsites het de gebruiker vrijwel onmogelijk om je account te verwijderen. Daarentegen wisten de experts de snelste weg te vinden om je clubsexchatprofiel te kunnen verwijderen. Je clubsexchat account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Vervolgens surf je naar: "http://clubsexchat.nl/userExtra/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres/wachtwoord in en geef een reden voor afmelding.
  4. Druk op de button "Afmelden" om je registratie definitief stop te zetten
  5. Let op! Hierna vragen ze toestemming om jouw email adres te gebruiken om je zodoende op de hoogte te kunnen houden. Klik op de button "Annuleren" om jouw account +e-mail-adres gegevens permanent te laten verwijderen uit hun bestand.

Let op: Je clubsexchat eventuele tegoed en berichten geschiedenis verlies je wel direct na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Leendert (73 jaar) 29 mei 2019
Ik raad Clubsexchat.nl niet aan word hier een beetje verdrietig

word hier een beetje verdrietig van. heb al zoveel geld gespendeert aan credits om te kunnen chatten met verschilende vrouwen. heb nu al in 6 maanden geen profeit van gehad. heel veel berichten worden ookniet verstuurd maar kosten mij wel gewoon weer credits. 1 ster en ik ben weg

auteur van de beoordeling
Johannis (36 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Clubsexchat.nl niet aan Bij het lezen van de naam had ik hem nog niet helemaal

Bij het lezen van de naam had ik hem nog niet helemaal door maar na een aantal weken besloot ik de gebruikersvoorwaarde te lezen en toen kwam ik erachter, dit is enkel een chat service geleid door mannen alle profielen zijn gewoon hardstikke nep.

auteur van de beoordeling
Bauke (48 jaar) 03 mei 2019
Ik raad Clubsexchat.nl niet aan Had er nooit aan moeten beginnen maar dacht dat de gratis

Had er nooit aan moeten beginnen maar dacht dat de gratis credits geen kwaad konden. Heb ik me toch laten overtuigen en voor ik het wist zat ik in een web. Het is echt alleen een sexchat want niemand wilt tot een leuke en aangename date komen.

auteur van de beoordeling
AmstelMalt (57 jaar) 24 Apr 2019
Ik raad Clubsexchat.nl niet aan Heel leuk wat ze beloven maar als het niet uit kan komen

Heel leuk wat ze beloven maar als het niet uit kan komen doordat het in de algemene voorwaarde staat beschreven. Staat duidelijk dat fysieke afspraken niet mogelijk zijn. Het is gewoon entertainment.