logo Affairezoeker.nl

Affairezoeker.nl

Niet tevreden over Affairezoeker.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Affairezoeker is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. affairezoeker berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts affairezoeker.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor affairezoeker zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Affairezoeker review

Affairezoeker is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je kort na je inschrijving overspoeld met vele chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe dames. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een date te willen plannen. Zodra je op een van deze berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je minstens voor tien euro credits moet aanschaffen. Deze creditbundels lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je betaald des te minder je per bericht betaald. Uiteraard is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al zeggen ze bijna altijd dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op affairezoeker.nl?

Dus ben je een van de leden van affairezoeker, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere opties voor seksdating met echte leden. Daarnaast hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor affairezoeker.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze erotische datingsites het beste alternatief is voor jou.

affairezoeker account verwijderen

Je affairezoeker account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "affairezoeker.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw profiel compleet te verwijderen.

Let op: Je affairezoeker eventuele credits vervallen direct hierna!