logo Klapjesflirt.nl

Klapjesflirt.nl

13
Niet tevreden over Klapjesflirt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk gemodereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Klapjesflirt is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. klapjesflirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts klapjesflirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor klapjesflirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Klapjesflirt review

Klapjesflirt is een neppe datingsite met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Tevens worden de chats verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je meteen na je aanmelding overspoeld met veel chatberichten van deze fictieve profielen, waarbij het meestal gaat om vrouwen. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en echt een date te willen regelen. Wanneer je op een van die berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht een vergoeding. Daarvoor moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je op z'n minst 10 euro een creditbundel moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe meer je aanschaft des te minder je per bericht moet betalen. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al zeggen ze bijna altijd dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op klapjesflirt.nl?

Dus ben je een van de profielen op klapjesflirt, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder gemodereerde profielen. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor klapjesflirt.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdating met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je geld af te troggelen. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

klapjesflirt uitschrijven

Je klapjesflirt account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je eerst in op je account.
  2. Als tweede klik je op "Mijn oproepje" (of ga direct naar "klapjesflirt.nl/account").
  3. Druk daarna onderaan de pagina op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw account definitief te verwijderen.

Let op: Je klapjesflirt eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!