logo Xsecret.nl

Xsecret.nl

Niet tevreden over Xsecret.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn bijna alleen gegenereerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Xsecret is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. xsecret berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts xsecret.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor xsecret zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Xsecret review

Xsecret is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Daarbij worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je inschrijving overladen met soms honderden berichten van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende meiden. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen. Zodra je op zo'n chatberichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je op z'n minst tien euro een creditbundel moet nemen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe meer je in één keer koopt des te minder je hoeft te betalen. Echter is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al zeggen ze bijna altijd dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op xsecret.nl?

Dus ben je een van de leden van xsecret, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betere aanbieders voor casual dating met echte leden. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor xsecret.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sexdating met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

xsecret profiel verwijderen


Je xsecret account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "xsecret.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt compleet verwijderd.

Let op: Je xsecret eventuele contact punten verlies je wel direct na deze aktie!