logo Ikwilnusex.nl

Ikwilnusex.nl

Niet tevreden over Ikwilnusex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk gegenereerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten per privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Ikwilnusex-nl is een erotische datingsite met fictieve profielen. Ook worden berichtjes beantwoord door betaalde chat operators. Kom er achter wat onze experts over ikwilnusex.nl zeggen en waarom deze casual dating site wordt afgeraden door ons. Zie wat de betrouwbare erotische datingsite zijn met echte profielen en zonder chatoperators

ikwilnusex-nl review

ikwilnusex-nl is een erotische dating website die gebruik maken van neppe profielen die door hen zelf zijn toegevoegd. De chat berichten die je binnen krijgt worden in bijna alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators die daarvoor een commissie over de door hun berichten ontvangen. Deze chat operators zijn getraind om een gesprek zo lang als mogelijk tot stand te houden, want zodra je op deze chatberichten wilt ingaan moet je hiervoor €1,90 betalen per bericht. Daarvoor moet je dan ook meteen een hele bundel kopen van minstens meer dan €17,-, oplopend tot aan de 219,50 euro . Hoe duurder de creditbundel des te lager de prijs per verstuurd credtis. Anderzijds zijn de kosten met het grootste credit-pakket nog gewoon minimaal 1 euro 10 per bericht dat je verstuurd. Bij de laagste creditpakket betaal je zelfs zomaar €1,75 per verstuurd bericht. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte dates te scoren met de profielen op deze datingsite al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat dat wel zo is.

Ingeschreven op Ikwilnusex.nl?

Toevallig aangemeld op ikwilnusex-nl? Ons advies is om je daar per direct uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betere alternatieven voor sex dating met echte profielen. Bovendien hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor ikwilnusex.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste alternatief is voor jou.

ikwilnusex-nl uitschrijven

Meestal maken dit soort seks datingsites het de leden bijna onmogelijk om je hier uit te schrijven. Desondanks wisten de datingexperts de juiste stappen te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Je ikwilnusex-nl account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Daarna ga je direct naar: "http://ikwilnusex.nl/userExtra/deactivate".
  3. Vul je email adres/wachtwoord in en geef aan waarom je je wilt uitschrijven.
  4. Druk op de knop "Afmelden" om je profiel te verwijderen
  5. Let op! Hierna vragen ze je toestemming om jouw e-mail-adres te mogen gebruiken om je zodoende alsnog te kunnen emaillen. Druk op de "ANNULEREN" button om jouw profiel +e-mailadres gegevens definitief te verwijderen uit hun systeem.

Let op: Je ikwilnusex-nl eventuele contact punten en chat gesprekken verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Rune (70 jaar) 30 mei 2019
Ik raad Ikwilnusex.nl niet aan Dubbel dat ze seks beloven terwijl afspreken niet mogelijk

Dubbel dat ze seks beloven terwijl afspreken niet mogelijk is via 'ikwilnusex', dat beschouw ik al snel als misleidend.

auteur van de beoordeling
Rayan (63 jaar) 30 mei 2019
Ik raad Ikwilnusex.nl niet aan Je kan willen wat je wilt maar steek hier jaren in en je

Je kan willen wat je wilt maar steek hier jaren in en je krijgt er geen seks voor terug.

auteur van de beoordeling
Joris (32 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Ikwilnusex.nl niet aan Ik wil ook nu sex daarom kom ik op de website maar jezus

Ik wil ook nu sex daarom kom ik op de website maar jezus mina wat een gedoe om aan een date te komen ik probeer het nu al 2 maanden non stop en krijg het gevoel dat het niet helemaal niet mogleijk is, dit grapje kostte me een hoop geld en krijg nu het gevoel dat het allemaal voor niks is geweest.

auteur van de beoordeling
Ingmar (54 jaar) 09 mei 2019
Ik raad Ikwilnusex.nl niet aan Nu sex willen is geen garantie om het te

Nu sex willen is geen garantie om het te krijgen. Heb met meerdere vrouwen gesproken en geen vrouw wou sex op dit moment. Veelal hetzelfde gelul.

auteur van de beoordeling
Wilbert (56 jaar) 25 Apr 2019
Ik raad Ikwilnusex.nl niet aan Ik wil nu sex, nou dat ik dus vier weken terug dus wat

Ik wil nu sex, nou dat ik dus vier weken terug dus wat bedoelen ze daarmee. Ik heb het gevoel dat je alleen maar aan de praat wordt gehouden. Ik heb mijn gevoel niet genegeerd en ben er maar mee gekapt. Als je zegt nu sex te willen dan ga je niet dagen chatten. Mij beter leren kennen, in een leuk tentje ja. Niet via internet, ze willen allemaal hetzelfde. Valt het niet op, nee valt mee hoor, hahaha.