logo Kinkysexcontact.com

Kinkysexcontact.com

9
Niet tevreden over Kinkysexcontact.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Kinkysexcontact is een fake datingsite die gebruik maken van zelf toegevoegde fictieve profielen. Ook worden de berichten beantwoord door ingehuurde chatters. Kom er achter wat experts over kinkysexcontact.com zeggen en waarom deze casual dating site afgeraden wordt door SafeDate. Ontdek wat de beste alternatieven zijn voor kinkysexcontact, met eerlijke profielen en zonder betaalde berichten centrales

Kinkysexcontact review

Kinkysexcontact is een neppe erotische datingwebsite die gebruik maken van gemodereerde neppe profielen. Tevens worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door betaalde chat operators die vaak een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je inschrijving overspoeld met tig tallen berichtjes van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om goed uitziende vrouwen. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op zo'n berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je credits kopen waarmee je minimaal 10 euro credits moet betalen. Deze bedragen lopen op tot 250 euro per transactie, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je betaald per bericht. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al wekken ze meestal de indruk dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op Kinkysexcontact.com?

Toevallig een van de gebruikers van kinkysexcontact? Wij adviseren je om je account op te zeggen en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seksdating zonder fake profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor kinkysexcontact.com. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om berichten tegoed te laten aanschaffen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke casual dating sites het beste alternatief is voor jou.

kinkysexcontact profiel verwijderen

Om je account op kinkysexcontact te verwijderen kun je de volgende stappen volgen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op account .
  2. Vervolgens klik je op het kopje "Help".
  3. Ga wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of ga direct naar "kinkysexcontact.com/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigingsmail om je registratie officieel te verwijderen. Na het drukken op de bevestigingslink wordt jouw registratie direct verwijderd.

Let op: Je kinkysexcontact eventuele tegoed en berichtjes vervallen direct na deze aktie!