logo Trannyflirts.nl

Trannyflirts.nl

Niet tevreden over Trannyflirts.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten bij ieder berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Trannyflirts is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. trannyflirts berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts trannyflirts.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor trannyflirts zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Trannyflirts review

Trannyflirts is een neppe dating website met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je registratie overrompelt met veel reacties van deze fake profielen, waarbij het meestal gaat om vrouwen. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen regelen. Wanneer je op een van die berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht geld. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je minimaal tien euro credits moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe grotere bundel je in één keer koopt hoe minder je per berichtje betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te hebben, al beweren ze vaak genoeg dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op trannyflirts.nl?

Dus ben je een van de profielen op trannyflirts, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder gemodereerde profielen. Tevens hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor trannyflirts.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze sexdating sites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

trannyflirts profiel verwijderen

Je trannyflirts account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het tandwiel-icoon (directe link "trannyflirts.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina druk je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op "OK" om jouw account definitief te laten verwijderen.

Let op: Je trannyflirts eventuele credits raak je wel hierna!