Screenshot van Mflirtplek.nl

Mflirtplek.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal aangemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits en kosten per bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!

Mflirtplek is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. mflirtplek berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts mflirtplek.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor mflirtplek zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Mflirtplek review

Mflirtplek is een fake datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je rap na je registratie overrompelt met tientallen reacties van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om goed uitziende dames. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket inkopen waarmee je ten minste tien euro een creditpakket moet nemen. De kosten lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe hoger je betaald des te minder je per berichtje betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te scoren, al beweren ze veelal dat ze het wel willen.

Ingeschreven op mflirtplek.nl?

Dus ben je een van de leden van mflirtplek, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder fictieve profielen. Daarnaast hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor mflirtplek.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je erachter komen welke sexdating websites het beste past bij wat je zoekt.

mflirtplek account verwijderen


Je mflirtplek account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "mflirtplek.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw profiel wordt meteen verwijderd.

Let op: Je mflirtplek eventuele contact punten verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!