Screenshot van Zoekteendate.nl

Zoekteendate.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal ontwikkeld door website zelf Not Safe!
  • Wel credits en kosten bij elk bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!

Zoekteendate is een nep erotische dating site dat gebruik maakt van door hunzelf gemodereerde neppe profielen. De berichten worden beantwoord door eigen chatters. Zie wat experts van zoekteendate.nl vinden en waarom deze sexdating site wordt afgeraden door experts. Ontdek wat de beste alternatieven zijn voor zoekteendate, met echte profielen en zonder eigen chatoperators

Zoekteendate review

Zoekteendate is een neppe datingwebsite met door hunzelf gemodereerde nep profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door betaalde chat operators die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je registratie overspoeld met veel reacties van deze neppe gebruikers, waarbij het meestal gaat om meiden. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits aanschaffen waarmee je op z'n minst voor tien euro een creditbundel moet kopen. Deze bundels lopen op tot en met de €250,- per creditpakket, en hoe meer je neemt hoe minder je per berichtje betaald. Vervolgens is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al beweren ze veelal dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op Zoekteendate.nl?

Toevallig een gebruiker van zoekteendate? Ons advies is om je ook meteen account op te zeggen en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seksdating zonder fake gebruikers. Tevens hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor zoekteendate.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

zoekteendate uitschrijven

Om je lidmaatschap op zoekteendate te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je inloggen op de site daar.
  2. Daarna ga je naar "Help".
  3. Ga een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of ga direct naar "zoekteendate.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigings-email om je lidmaatschap definitief te verwijderen. Na het klikken op de link wordt jouw inschrijving permanent verwijderd.

Let op: Je zoekteendate eventuele contact punten en berichten verlies je wel direct na het verwijderen van je account!