logo Priveflirt.nl

Priveflirt.nl

Niet tevreden over Priveflirt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal ontwikkeld door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Priveflirt is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. priveflirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts priveflirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor priveflirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Priveflirt review

Priveflirt is een neppe datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je rap na je aanmelding overladen met soms honderden reacties van deze fictieve leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy vrouwen. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op een van deze chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits inkopen waardoor je op z'n minst voor tien euro een creditbundel moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je neemt des te minder je hoeft te betalen. Vervolgens is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al zeggen ze veelal dat ze het wel willen.

Ingeschreven op priveflirt.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van priveflirt, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder fake gebruikers. Tevens hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor priveflirt.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sexdating met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je erachter komen welke datingwebsites het beste alternatief is voor jou.

priveflirt account verwijderen

Je priveflirt account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of surf naar "priveflirt.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" button om jouw account direct te verwijderen.

Let op: Je priveflirt eventuele contact punten ben je wel kwijt na deze aktie!