logo Qutie.nl

Qutie.nl

9
Niet tevreden over Qutie.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Qutie is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. qutie berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts qutie.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor qutie zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Qutie review

Qutie is een neppe datingsite met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je kort na je aanmelding overrompelt met vele reacties van deze fake profielen, waarbij het meestal gaat om mooie dames. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Zodra je op zo'n chatberichten wil reageren moet je hiervoor per bericht geld. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waarmee je minimaal voor tien euro een bundel moet nemen. Deze creditbundels lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je in één keer koopt des te minder je per berichtje betaald. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al wekken ze vaak de indruk dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op qutie.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van qutie, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating zonder fake profielen. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor qutie.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdates met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je credits te laten aanschaffen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

qutie profiel verwijderen


Je qutie account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik rechts boven op de link "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "qutie.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw profiel wordt direct verwijderd.

Let op: Je qutie eventuele credits vervallen direct na het verwijderen van je profiel!