logo Kaalkutje.nl

Kaalkutje.nl

29
Niet tevreden over Kaalkutje.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal gemodereerd door de site zelf Not Safe!
  • Commissie betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Kaalkutje is een datingsite met fake profielen. De berichten worden tevens beantwoord door ingehuurde berichten centrales. Zie wat onze experts van kaalkutje.nl vinden en waarom deze erotische datingsite wordt afgeraden door experts. Ondervind wat de meest betrouwbare erotische datingsite zijn met echte profielen en zonder chatoperators

kaalkutje review

kaalkutje is een seks dating site die gebruik maken van fake profielen die deze site zelf hebben ontwikkeld. De chat berichten op je account worden hierbij zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze berichten centrales zijn getraind om een gesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want zodra je op zo een bericht wilt ingaan moet je daarvoor geld betalen per berichtje. Bovendien moet je vaak meteen credits inkopen van minimaal 17,50 euro tot wel 219,50 euro . Hoe de creditpakket des te lager de uitgaven per berichtje. Aan de andere kant betaal je bij de meest dure creditpakket nog gewoon tenminste €1,10 per bericht dat je verstuurd. Bij een creditbundel betaal je tot 1,75 euro per verstuurd bericht. Desondanks is het onmogelijk om echte afspraakjes te hebben met de profielen op deze website al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat dat gewoon kan.

Ingeschreven op Kaalkutje.nl?

Dus ben je een gebruiker van kaalkutje, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betere website voor seksdating zonder nep profielen. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor kaalkutje.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je een creditpakket te laten kopen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating sites het meest overeen komt met waar 1je naar opzoek bent.

kaalkutje profiel verwijderen

Vaak maken dit soort datingsites het je bijna onmogelijk om je account te verwijderen. Natuurlijk wisten de datingexperts de juiste stappen te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Je kaalkutje account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede surf je naar: "http://kaalkutje.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je bent aangemeld.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je account definitief te verwijderen

Let op: Je kaalkutje eventuele credits en berichten vervallen direct na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Pelle (41 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Kaalkutje.nl niet aan Als ik tijdens het schrijven van mijn review niks

Als ik tijdens het schrijven van mijn review niks positiefs kan bedenken weet je echt dat kaalkutje een slechte ervaring was, niet alleen het feit dat ik misleid ben met valse hoop maar ook het idee dat de website is opgezet door geldwolven, je word date rijker, nooit niet.

auteur van de beoordeling
Kiny (63 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Kaalkutje.nl niet aan Alleen maar natte praat geen enkele vorm van seks of

Alleen maar natte praat geen enkele vorm van seks of afspreken ik wou alleen bellen en zelfs dat werd brutaal afgeslagen.

auteur van de beoordeling
Swingers (46 jaar) 03 mei 2019
Ik raad Kaalkutje.nl niet aan Wat heb ik aan een kaal kutje als ik toch geen kaal kutje

Wat heb ik aan een kaal kutje als ik toch geen kaal kutje kan neuken? Ik blijf niet van dat soort credits kopen om dure berichten te versturen!

auteur van de beoordeling
Alexis (29 jaar) 24 Apr 2019
Ik raad Kaalkutje.nl niet aan Allejezus wat duur, ik ben financieel in de problemen

Allejezus wat duur, ik ben financieel in de problemen gekomen omdat het te lang duurde. Ik heb haar mijn nummer en mail gegeven en gezegd, mail of bel mij. Na een week heb ik nog steeds geen bericht dus kan ik concluderen dat er niets zal gebeuren.

auteur van de beoordeling
Freek (60 jaar) 25 Jul 2018
Ik raad Kaalkutje.nl niet aan Het betreft hier een nep site volledig ingericht met fake

Het betreft hier een nep site volledig ingericht met fake profielen die u proberen te overtuigen van het kopen van kredieten. Dit zaal gebeuren op een sluwe wijze waar u in eerste instantie geen weet van heeft. Zodra u begint over een afspraak dan beginnen de dames op een andere manier met u om te gaan. Het komt bijna zo over alsof u de schuldige bent van alleen en geen respect heeft voor vrouwen. Deze vrouwen zijn dus zeer gespecialiseerd in het misleiden van mannen en naar alle waarschijnlijkheid zijn het getrainde chatoperators. Ik heb het opgezocht op Google en het klopt dat dit soort bedrijven bestaan. Hun specialisatie is het versturen van erotische berichten.Ik wil u wijzen op de gevaren concluderend dat het allemaal fictief is.Met vriendelijke groten Freek