Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en te verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie.

Kies Categorie

Aanbieders van Algemene Dating Sites (291)

1 Rijpedating
Uitstekend
3.75
(648)
0 reviews
2 12meetu.nl
Matig
1
(14)
1 reviews
0.5
(9)
0 reviews
4 Xdate.nl
Slecht
0.65
(13)
1 reviews
0.5
(9)
0 reviews
1
(13)
1 reviews
1
(13)
1 reviews
1
(14)
1 reviews
15 2day.nl
Slecht
0.5
(10)
0 reviews
1
(10)
0 reviews
0.5
(9)
0 reviews
1
(9)
0 reviews
21 Eenrelatie.nu
Slecht
0.5
(9)
0 reviews
22 Chicklink.nl
Slecht
0.5
(9)
0 reviews
1
(17)
2 reviews
1
(25)
4 reviews
0.5
(9)
0 reviews
30 Srv174.nl
Matig
1
(9)
0 reviews

Beste Datingsites 2024

Droom je van echte liefde, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect? Het is tijd om je aan te melden bij een datingsite. Hier vind je een overzicht van de beste datingsites die echt werken.

Hoe kiezen wij de beste datingsites?

Wij registreren ons bij elke site en testen de functies. We vergelijken gratis en betaalde functies en delen onze persoonlijke ervaringen. We verdelen ons platform in acht duidelijk onderscheiden categorieën. Dit helpt je om een weloverwogen keuze te maken zonder dat je zelf eindeloos hoeft te zoeken.

We kijken naar:

 • Registratieproces
 • VIP-functies
 • Doelgroep
 • Betaald of gratis
 • Mobiele app beschikbaarheid

We zijn ons ervan bewust dat het moeilijk is om te bepalen wanneer een inschrijving de moeite waard is. Daarom hebben we ons platform onderverdeeld in acht verschillende categorieën. Verspil je tijd niet met zoeken op internet - wij bieden je alles op één plek. Wij vergelijken datingsites voor je, zodat je meteen kunt kiezen zonder extra onderzoek te doen of het comfort van je huis te verlaten.

Hoe beslissen we bij het vergelijken?

Vraag je je af hoe we precies bepalen welke site beter is? Het is ons werk om bij elke site een kijkje te nemen. We testen het registratieproces en raken vertrouwd met alle functies. We besparen je niet alleen essentiële informatie, maar ook onze indrukken van de site. We delen ze graag met je! Testen is voor ons een leuk proces dat ons echt in staat stelt om in onze eigen wateren te zwemmen, en we denken dat het voor jou niet minder leuk zal zijn om het resultaat te lezen. Hoe bepalen we precies wat de beste sites zijn? Het antwoord is simpel: we vergelijken hun gratis en betaalde functies en maken indrukken op basis van onze persoonlijke ervaring met hen.

Wat zijn de meest voorkomende onderscheidende kenmerken?

Elke site is uniek en biedt toegang tot verschillende functies en diensten. Platformen verschillen in hun registratieproces, VIP-functies, targeting en aanvullende diensten. Sommige sites zijn helemaal gratis, terwijl je bij andere periodiek moet betalen voor een VIP-account. Lees altijd goed de gedetailleerde informatie die je op Safedate.nl vindt.

 • De manier van kennismaken (via advertenties vs. via vergelijkingssysteem)
 • Focus (casual relaties, serieuze relaties)
 • Functies (chat, nieuws, foto-uploads, leaderboards)
 • Territoriale beperkingen - nationaal of internationaal
 • Betaald of gratis
 • Beschikbaarheid van een mobiele app
 • Doelgroep in termen van geslacht
 • Sociaaleconomische status
 • Leeftijdsfocus - voor ouderen of jongeren

We laten je zien hoe je je registreert, wat je krijgt als je je registreert en hoe je foto's uploadt. Sommige sites stellen het uploaden van een foto verplicht, maar andere niet.

Statistieken van enkele van de populairste datingsites

Geslachtsverhouding

 • Man: 51%
 • Vrouw: 49%

Toen we vijf van de populairste datingsites bekeken, ontdekten we dat mannen 2 procent overheersen.

Gebruikersbestand

 • 1.602.200

Meer dan 1 miljoen mensen willen een serieuze relatie beginnen of vrijblijvend flirten.

Status

 • Singles

De meerderheid van de gebruikers is ongebonden - zij die nog geen gezin hebben gesticht en geen soortgelijke verantwoordelijkheden hebben. Slechts 5% heeft een vaste relatie.

Consumenten zijn op zoek naar

 • Serieuze relaties

Beide geslachten zijn vooral geïnteresseerd in serieuze relaties. De interesse in ongedwongen flirten of eenvoudige vriendschap is aanzienlijk lager.

Wat zijn datingsites?

Je vraagt je waarschijnlijk ook af: waarom zou ik me inschrijven? Zodra je de basisinformatie hebt ingevuld, heb je al een vrij goede kans om de knoop door te hakken. Je vindt mensen uit het hele land en er zijn er zoveel dat je niet zeker weet wie je als eerste moet mailen. Als je je nog steeds afvraagt bij welke site je je precies moet aanmelden, kun je het beste een vergelijkingsgids raadplegen.

Het is een goed idee om een paar criteria in gedachten te houden, zoals wat voor soort relatie je precies zoekt en wat je van je toekomstige partner verwacht. In onze catalogus verdelen we de sites in duidelijk te onderscheiden categorieën. Je kunt op zoek zijn naar serieuze relaties, flirten, senioren, gay datingsites, lesbische relaties of naar het meer afgeronde.

Zijn de sites gratis?

De meeste kwalitatieve datingsites zijn betaald. Maar dit hoeft je niet af te schrikken. Met een betaald VIP account kun je er zeker van zijn dat je mensen ontmoet die serieus zijn over daten. Sites bieden ook meestal een maandabonnement dat je kunt uitproberen. Als het je bevalt, kun je je abonnement uitbreiden naar meerdere maanden of zelfs een jaar. De prijzen zijn niet schokkend en zullen je maandelijkse budget zeker niet drastisch beïnvloeden. Bovendien zal je investering het zeker waard zijn: of het nu gaat om een nieuwe partner of een toevallige affaire.

Wordt er vaak betaald voor de service?

Het antwoord in dit geval is ja. Veel mensen die op zoek zijn naar een nieuwe relatie, vriendschap of gewoon een date zijn zich ervan bewust dat ze moeten investeren in het leren kennen van iemand. Dit verhoogt hun kansen op succes en zorgt ervoor dat ze iemand ontmoeten die, net als zij, moeite heeft gedaan en serieus is. Betaalde datingsites verifiëren nieuw aangemaakte profielen en dit vermindert de kans dat ze iemand tegenkomen die nep is, waardoor onbeperkte communicatie op hun servers mogelijk is. Als je een volledig gratis site hebt gekozen, zullen betaalde sites je verrassen met de functies die ze bieden. Het punt van betalen is om het juiste platform te kiezen waar u zich op uw gemak zult voelen en waar u mensen zult ontmoeten met een vergelijkbare levenshouding.

Wat zijn de gratis functies?

Elke site biedt een reeks leuke functies. Ze zullen ervoor zorgen dat je op het eerste gezicht verliefd wordt op online dating! Je kunt elkaar e-mailen en vrienden of mensen toevoegen aan je 'favorieten'. Je kunt andere gebruikers beoordelen en je genegenheid voor hen uitdrukken met 'hartjes' of emoticons. Datingsites van hoge kwaliteit kunnen je een geschikte partner bieden en je helpen mensen te vinden die qua locatie dicht bij je in de buurt zijn. Als je niet in de stemming bent, kun je gewoon door profielen bladeren en foto's bekijken.

Wat zijn de betaalde functies?

Elke datingsite heeft premium functies nodig om zijn gebruikers verschillende extra's te bieden. Wie ze niet gebruikt, kan er met de liefde van zijn leven vandoor gaan. Premium functies zijn eenvoudig te activeren en kunnen op elk moment worden gestopt als je contact opneemt met de ondersteuningsdienst van de site of rechtstreeks met de beheerder. Met de premium functies kun je communiceren met andere gebruikers en hun profielen bekijken. Je kunt zien wie je 'leuk vindt', de hele dag door chatten of berichten sturen, en zien wie je profiel bezoekt.

Premium functies in een notendop

Dating methode - poll Dit houdt een reeks vragen in die je beantwoordt wanneer je je registreert. Zie het zo: hoe meer je over jezelf vertelt, hoe groter de kans dat je iemand vindt met dezelfde interesses als jij.

Matchingsysteem Op basis van je registratiegegevens vergelijkt de site zijn gebruikers en selecteert de meest geschikte voor jou. Je hebt ook de mogelijkheid om de selectiecriteria in te stellen.

Profielen worden goedgekeurd door echte mensen Betaalde datingsites kunnen zich een team van professionals veroorloven die niet alleen de site onderhouden, maar ook toezicht houden op de registratie en goedkeuring van profielen. Dit is de beste optie om ervoor te zorgen dat alleen mensen met serieuze bedoelingen voor de site worden goedgekeurd.

Automatische abonnementsvernieuwing Datingsites verlengen betaalde abonnementen vaak automatisch. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat potentiële kandidaten worden afgewezen. Lees altijd goed de gebruiksvoorwaarden. Abonnementen op buitenlandse datingsites moeten vaak per post, fax of e-mail worden opgezegd.

Online dating voor alle leeftijden

Dating wordt tegenwoordig steeds moeilijker. Veel mensen hebben geen tijd om uit te gaan of zijn zo verlegen dat ze hun toevlucht nemen tot online dating. Datingsites zijn ontworpen voor mensen van alle leeftijden en sociale status. Bovendien is er niets ingewikkelds aan. Je maakt een profiel aan, vult het in, uploadt je beste foto en beschrijft jezelf op een aantrekkelijke manier. Wees actief - communiceer actief met andere gebruikers. Stuur als eerste een bericht, maar pas op dat je niet te saai of te raar overkomt bij de andere partij.

Is online daten veilig?

Je vraagt je misschien ook af: hoe veilig is het om online af te spreken? De waarheid is dat je nooit precies weet met wie je chat en of ze tegen je liegen. De anonimiteit die het internet biedt, nodigt mensen vaak uit om zich voor te doen als iemand die ze niet zijn. In het ergste geval reageren sommige mensen zich af op anderen vanwege hun eigen gebreken en complexen. Om deze reden moeten we betaalde datingsites noemen waar oplichters zich niet inschrijven omdat ze niet van plan zijn iets te betalen. We raden je aan niet te veel persoonlijke informatie te delen en elke ontmoeting te melden aan iemand die je vertrouwt.

Copyright © 2024 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
 • app icons
 • beveiligd met ssl
 • beveiligd met mcafee
 • beveiligd met norton
 • SafeDate
 • Joop Geesinkweg 901
 • 1114 AB Amsterdam-Duivendrecht
 • E-mail: info@safedate.nl
Reviews
Overige Datingsites