logo Reiferdatingklub.com

Reiferdatingklub.com

Niet tevreden over Reiferdatingklub.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn vrijwel allemaal ontwikkeld door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits dus kosten per bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Reiferdatingklub is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. reiferdatingklub berichten worden beantwoord door betaalde chatter. Lees waarom onze experts reiferdatingklub.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor reiferdatingklub zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Reiferdatingklub review

reiferdatingklub.com is een casual datingsite dat gebruik maakt van zelf gecreëerde nep members. Dit tonen ze onderaan de pagina weggestopt in de lastig te lezen tekst. Zo benoemen ze: "De profielen op reiferdatingklub zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het versturen van chatberichten moet je geld betalen per berichtje. Daarnaast worden reacties die je krijgt geautomatiseerd verstuurd door chat operators. Wanneer je vervolgens daarop reageerd wordt het chatbericht gevoerd met een chatoperator. Deze chatters krijgen over het algemeen een vast percentage per bericht dat ze versturen. Tevens word je kort na de inschrijving overrompelt door tig tallen berichten van zelf gemaakte profielen. Hierbij gaat het bijna altijd om sexy dames.

Bovendien proberen deze profielen je het idee te geven heel veel interesse in je te hebben, al dan niet met een date in . Uiteraard is het hebben van fysieke dates niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden van chat berichten zijn ten minste 75 cent per bericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel gelijk een bundel inkopen van minimaal €74,99. Anderzijds betaal je al gauw meer dan €1,- per bericht. Uiteindelijk is het niet mogelijk om echte dates te krijgen met de leden op reiferdatingklub. Al zeggen ze vaak dat ze maar al te graag je te willen ontmoeten. Daarentegen hebben deze chatters als enige doel om jou zo lang mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op reiferdatingklub.com?

Ben jij een van de leden van reiferdatingklub, dan adviseren wij je om je daar ook direct weer af te melden. Tenslotte zijn er wel betere alternatieven waar je wel echte seksdates kunt vinden. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt en uit meer dan 2500 sexdate platforms de beste alternatieven voor reiferdatingklub.com geselecteerd. Vanzelfsprekend maken deze partijen nooit gebruik van fictieve profielen of chat operators. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte gebruikers.