logo 4flirt.nl

4flirt.nl

Niet tevreden over 4flirt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal aangemaakt door website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

4flirt is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. 4flirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 4flirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 4flirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

4flirt review

4flirt is een fake dating website met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarbij worden alle berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je rap na je aanmelding overspoeld met veel berichten van deze fake gebruikers, waarbij het meestal gaat om sexy meiden. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je ten minste voor 10 euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe hoger je in één keer koopt des te minder je per bericht moet betalen. Daarna is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al laten ze veelal overkomen dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op 4flirt.nl?

Dus ben je een van de leden van 4flirt, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seksdating met echte leden. Bovendien hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor 4flirt.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je erachter komen welke casual dating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

4flirt profiel verwijderen

Je 4flirt account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (directe link "4flirt.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op "OK" om jouw profiel voor goed te laten verwijderen.

Let op: Je 4flirt eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Axel Rose (49 jaar) 27 Jun 2018
Ik raad 4flirt.nl niet aan Ik ben zo enorm pissed off door die klote

Ik ben zo enorm pissed off door die klote site. Na de scheiding dacht ik mezelf te doen laten opkrabbelen met een leuke date. En ze gaven mij ook het goede gevoel maar het ging 4flirt alleen maar om het geld. Dus nu zit in met een nog klote gevoel, gooi daar maar een schepje bovenop. Ik ben echt kapot gemaakt.

auteur van de beoordeling
Pietje puk (54 jaar) 26 Jun 2018
Ik raad 4flirt.nl niet aan Dit is gewoon ordinair misbruik maken van

Dit is gewoon ordinair misbruik maken van mannen. Ze noemen het flirten maar als ik de berichten lees die ik krijg dan denk je echt dat er een date inzit maar dat is niet zo. Ik vind een 5 maanden daar geld uitgeven wel meer dan genoeg. Ben het echt zat, maar ook zeer boos :(( Let op, geef er geen geld uit lieve mensen.

auteur van de beoordeling
Mink en Carla (45 jaar) 23 Jun 2018
Ik raad 4flirt.nl niet aan Wij zijn los van elkaar aangemeld op

Wij zijn los van elkaar aangemeld op 4flirt.nl maar ook als stel. Wij krijgen samen een paar honderd onzinnige berichten per dag. Maar flirten is waar het bij blijft, wat een onzin op de site zeg!!

auteur van de beoordeling
Jason (21 jaar) 20 Jun 2018
Ik raad 4flirt.nl niet aan Ik heb al niet veel ervaring en dacht ik ga wat flirten en

Ik heb al niet veel ervaring en dacht ik ga wat flirten en daarna volgt er wel een afspraak. Ik ben een student en heb al zo weinig geld om te besteden. Als ik wist dat het alleen bij flirten bleef dan had ik mij daar dus nooit aangemeld.