logo 4date.nl

4date.nl

Niet tevreden over 4date.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen bijgehouden door website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten bij ieder privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

4date is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. 4date berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 4date.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 4date zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

4date review

4date is een neppe datingwebsite met door hun zelf gemaakte fake profielen. Tevens worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je registratie overrompelt met vele chatberichten van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om dames. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een berichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je een bundel kopen waarmee je op z'n minst €10,- een creditbundel moet betalen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe meer je betaald des te minder je per bericht moet betalen. Daarna is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al doen ze bijna altijd overkomen dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op 4date.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van 4date, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor sexdating zonder gemodereerde leden. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor 4date.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je geld af te troggelen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

4date profiel verwijderen

Je 4date account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "4date.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op "OK" om jouw account voor goed te laten verwijderen.

Let op: Je 4date eventuele contact punten vervallen direct hierna!