logo 40plusflirts.nl

40plusflirts.nl

13
Niet tevreden over 40plusflirts.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal aangemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem dus kosten per bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

40plusflirts is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. 40plusflirts berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts 40plusflirts.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 40plusflirts zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

40plusflirts review

40plusflirts.nl is een sex datingsite die gebruik maakt van door hun zelf gecreëerde fake gebruikers. Dit benoemen ze onderaan de pagina verborgen tussen de moeilijk zichtbare tekst. Zo benoemen ze: \"De profielen op 40plusflirts zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk\". Bij het versturen van chatberichten moet je een vast bedrag betalen per chatbericht. Daarbij worden berichten die je ontvangt automatisch verstuurd door hun zelf. Wanneer je hierop in gaat wordt dit chatbericht gevoerd met een chatoperator. Deze mensen krijgen gewoonlijk een vergoeding per berichtje dat ze versturen of ontvangen. In de meeste gevallen word je direct na het inschrijven overvallen door de vele reacties van dit soort gemodereerde profielen. Hierbij gaat het bijna altijd om aantrekkelijke vrouwen.

Niettemin proberen dit soort betaalde chatters je het gevoel te geven veel interesse in je te hebben, al dan niet met een afspraakje in de planning. Natuurlijk is het hebben van fysieke afspraakjes niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden en versturen van berichten zijn minimaal 0,75 euro per chatbericht. Daarvoor moet je dan wel gelijk een creditpakket inkopen van minstens €74,99. Anderzijds betaal je al gauw één euro per chatbericht. Daarna is het in alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te krijgen met de profielen van 40plusflirts. Al poberen ze vaak genoeg de indruk te wekken dat ze wel graag je in het echt te willen zien. Doch hebben deze chatoperators als doel om jou zo lang mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op 40plusflirts.nl?

Ben je een van de gebruikers van 40plusflirts, dan adviseren wij je om je daar ook gewoon weer uit te schrijven. Bovendien bestaan er wel goedkopere opties waar je wel echte erotische dates kunt vinden. Daarnaast hebben onze experts alvast een selectie gemaakt en uit meer dan 2500 seksdating sites de beste alternatieven voor 40plusflirts.nl geselecteerd. Zoals je kunt verwachten maken deze aanbieders geen gebruik van fictieve profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte gebruikers.