Screenshot van Nuswingen.nl

Nuswingen.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal gegenereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door betaalde chatters Not Safe!

Nuswingen is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. nuswingen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts nuswingen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor nuswingen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Nuswingen review

Nuswingen is een fictieve datingwebsite met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Tevens worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je registratie overspoeld met vele reacties van deze fake gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om meiden. Daarnaast proberen ze je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een van deze chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel kopen waarmee je minimaal voor 10 euro een creditbundel moet kopen. Deze creditpakketten lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je in één keer koopt hoe minder je betaald per bericht. Daarna is het niet mogelijk om fysieke dates te regelen, al laten ze vaak overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op nuswingen.nl?

Dus ben je een van de leden van nuswingen, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betere website voor erotische dating zonder nep leden. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor nuswingen.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating websites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

nuswingen profiel verwijderen


Je nuswingen account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "nuswingen.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt definitief verwijderd.

Let op: Je nuswingen eventuele contact punten vervallen direct na deze aktie!