logo Whatssexy.nl

Whatssexy.nl

9
Niet tevreden over Whatssexy.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen geplaatst door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits en kosten bij ieder privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Whatssexy is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. whatssexy berichten worden beantwoord door ingehuurde berichten centrale. Lees waarom onze experts whatssexy.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor whatssexy zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Whatssexy review

whatssexy.nl is een casual datingsite die uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf gemodereerde fake gebruikers. Dit schrijven ze aan de onderkant van hun website verborgen in het midden van de kleine letters. Zo wordt er benoemd: "De profielen op whatssexy zijn fake, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het versturen van berichtjes moet je betalen per chatbericht. Daarnaast worden alle berichtjes die je ontvangt automatisch verstuurd door de site zelf. Zodra je hierop reageerd wordt dit chatbericht beantwoord door een chatoperator. Deze mensen krijgen over het algemeen een percentage per chatbericht dat ze ontvangen of versturen. In de meeste gevallen word je binnen een paar minuten na het inschrijven overrompelt door tientallen berichtjes van deze zelf gemaakte profielen. Daarbij gaat het bijna altijd om goed uitziende vrouwen.

Bovendien proberen de chatters achter de profielen je het idee te geven erg veel belangstelling in jou te hebben, met daarbij een date in de planning. Natuurlijk is het hebben van fysieke ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het versturen van chat berichten zijn minimaal 75 eurocent per bericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel een credit bundel kopen van minimaal €74,99. Anderzijds kost het je al gauw één euro per credit. Vervolgens is het in alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben met de gebruikers van whatssexy. Al wekken ze meestal de indruk dat ze maar al te graag je beter te willen leren kennen. Doch hebben deze chatoperators als doel om jou zo lang als het lukt je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op whatssexy.nl?

Ben je al een gebruiker van whatssexy, dan raden wij je aan om je daar ook direct weer af te melden. Tenslotte zijn er wel goedkopere opties waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt hebben. Bovendien hebben experts alvast een overzicht gemaakt en uit duizenden sex date platformen de beste alternatieven voor whatssexy.nl geselecteerd. Uiteraard maken deze partijen geen gebruik van fictieve profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames.