Screenshot van BeNaughty

BeNaughty

Laatst bijgewerkt op 22 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen en foto's zijn uitsluitend door aangemelde gebruikers van deze website zelf toegevoegd Safe!
  • Géén vergoeding betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Safe!
  • Berichten verstuurd door members zelf Safe!

BeNaughty is wereldwijd een van de grootste en snelst groeiende (sex)dating sites. Is deze erotische datingsite wel betrouwbaar en veilig? Experts onderzochten BeNaughty en schreven een uitgebreide review over hun bevindingen.

BeNaughty Review

BeNaughty is wereldwijd een van de snelst groeiende (sex) datingsites waardoor dagelijks vele erotische dates tot stand komen. Zo was BeNaughty eerder alleen actief in België, maar sinds kort richt BeNaughty zich ook op de Nederlandse bezoekers opzoek naar stoute (discrete) ontmoetingen!

Zo biedt BeNaughty singles naast de online datingsite ook een speciale dating app aan. Hierdoor kun je veilig en discreet overal in contact komen met andere seks zoekende bij jou in de buurt. Doordat deze datingwebsite erg laagdrempelig is voor vrouwen liggen de verhoudingen man/vrouw profielen vrijwel gelijk. Dit komt mede doordat zij 100% gratis en onbeperkt gebruik kunnen maken van alle voordelen en mogelijkheden. En doordat Be Naughty naast straight singles ook geschikt is voor gay vrouwen en mannen, is dit ook een prima plek om als gebruiker (anoniem) je seksualiteit te kunnen ontdekken. Door het ruime aanbod aan echte gebruikers kun je in vrijwel elke stad makkelijk een geschikte date vinden. Door hun vele eenvoudige zoekhulpmiddelen en premiumfuncties, moedigt BeNaughty ronduit haar gebruikers aan hun seksuele behoeften, fetisjen en ondeugende verlangens na te streven. Mannen en vrouwen van alle oriëntaties kunnen gratis lid worden om te zien wat deze sexy datingsite hen te bieden heeft.

Profielen op BeNaughty

Op BeNaughty.com vindt je aardig wat profielen van echte vrouwen en mannen. Wel kunnen zowel mannen als vrouwen relatief gemakkelijk (gratis) deel nemen en een profiel aanmaken. Hierdoor duiken er zo nu en dan ook profielen op die zij opmerken als nep of commercieel. Echter proberen zij er alles aan te doen om dit tot een minimum te beperken door deze profielen abrupt te blokkeren en te verwijderen uit hun ledenbestand. Daarbij worden in het bijzonder de profielen van vrouwen extra goed gecontroleerd, deze kunnen immers gratis berichten sturen wat spam kan bevatten. Bovendien doen de gebruikers van BeNaughty ook een melding wanneer zij twijfelen aan de echtheid en oprechtheid van een andere profielen of diens foto's. Overigens zul je hier géén fictieve profielen tegenkomen die door de site zelf worden aangemaakt.

Live Model Profielen

Wel kom je op Be Naughty profielen tegen van cam modellen die in het profiel worden gemarkeerd als "Live Model Profiel". Vrouwen die werken als webcammodel kunnen eveneens een profiel aanmaken op deze website maar dit kun je direct zien door hun profiel markering als een Live Model Profiel. Hou er wel rekening mee dat deze profielen in de zoekresultaten kunnen verschijnen tussen de andere gebruikersprofielen. Deze Live Model Profielen zijn niet aangemaakt door BeNaughty en worden daardoor ook niet door hen gemonitord. Voor de communicatie met Live Model Profielen ben je daarom zelf verantwoordelijk, dit staat ook vermeld in de gebruiksvoorwaarden.

BeNaughty Berichten en Chats

De berchten en chatgesprekken worden verstuurd door de gebruikers zelf en je hoeft hier dan ook niet per bericht te betalen. Ook kun je er als gebruiker zelf voor kiezen om geautomatiseerde berichten naar andere gebruikers te sturen. Hiervoor zijn bepaalde regels en richtlijnen maar worden desondanks niet beperkt tot, flirtcasts of aangepaste berichten. Deze kunnen beschikbaar worden gesteld in de vorm van sjablonen met een vooraf ingevulde tekst, of een aan te passen bericht dat gewijzigd kan worden door de gebruiker zelf. Wanneer zij de inhoud van deze berichten als bedreigend, lasterlijk, misleidend of onveilig beschouwen dan wordt deze inhoud verwijderd en aangepast naar het oorspronkelijke bericht. BeNaughty voert zelf de veiligheidscontroles uit om te voorkomen dat er ongevraagde berichten worden verstuurd met reclames voor producten of diensten van andere.

Berichten van Live model profielen

Naast de berichten van echte gebruikers kun je ook berichten ontvangen van live cam modellen. Mocht je bijvoorbeeld een bericht ontvangen van zo een Live Model Profiel dan is het dus een bericht van een Live Model Profiel en dus niet afkomstig van andere gebruikers van de site. Dit soort berichten moet je dus meer beschouwen als een soort reclamebericht.

BeNaughty Veilig en Discreet?

Op Be Naughty kun je veilig en betrouwbaar daten via een goed beveiligde discrete online omgeving. Zo maakt deze website niettemin gebruik van een geavanceerde anti-fraudesysteem en een streng beveiligingsbeleid. Hierdoor leg je eenvoudig nieuwe contacten waarbij je communicatie ook veilig wordt bewaard.

Wat kost BeNaughty?

Periode Prijs Per maand Voordeel
3 dagen€2,68-0%
1 maand€17,85€17,8550%
3 maanden€48,19€16,0650%
6 maanden€69,00€11,5050%
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
8 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Functionaliteiten
8 / 10
Klantenservice
8 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
H. (47 jaar) 4 mei 2019
Ik raad BeNaughty aan Ergens begin dit jaar zag ik

Ergens begin dit jaar zag ik safedate.nl 's ochtends voor het werk al even op RTL5 voorbij komen. Ik had nogal haast dus kreeg niet precies mee waar het over ging. Een dag later werd het in de ochtend weer herhaald en het was me vrij snel duidelijk dat ik hier is moest gaan kijken. De site victoria milan stond toen als best getest, alleen dacht ik toen dat het bedoeld was voor getrouwde mensen. Benaughty was hier toen de tweede keuze dus daar heb ik me maar ingeschreven.
Eerst dacht ik dat ik op een webcamsite was beland omdat ik daar wat vrouwen profielen zag met een cam icoontje. Maar toen ik vervolgens wat zoekfilters toepaste om de leden in Rotterdam te kunnen zien, kwamen er direct al wat bekende kopjes voorbij. Hierdoor besloot ik maar voor een discrete foto te gaan vanaf mijn six pack naar beneden. (werkt altijd goed!). Vervolgens heb ik wat profielen van vrouwen uit Rotterdam bekeken en interesse getoond en ben ik weer 3 dagen met mijn ex naar bed geweest als gevolg :P.
Maar goed een aantal dagen later zie ik in de mail dat ik wat reactie heb gehad en ben ik uiteraard gelijk even gaan kijken en zag een lijstje aan berichten. 26 berichten in totaal waarvan 2 van die webcam meiden. Tja ik ben die fake sites gewent daar kreeg ik er 150 per dag, dus stond er niet direct van te kijken. De eerste de beste aangeklikt die online was met een foto van een sexy lichaam, dus gewoon is proberen. Direct weer een reactie terug en zo gingen we die eerste dag tot het ochtend licht door met chatten.
Uiteindelijk kreeg ik van haar een berichtje dat haar ogen begonnen dicht te vallen en dat er overal licht langs de gordijnen naar binnen scheen. Ik heb letterlijk rolluiken voor de ramen, dus het is 100% verduisterd hier, en ik had net een nieuwe Auping boxspring gekocht. Dus ik stelde voor om haar met de auto op te pikken om samen hier bij mij in slaap te vallen.. Hier stemde ze uiteindelijk mee in, en LOL sinds die dag is ze hier gewoon serieus niet meer weggegaan. We hebben gewoon een super goede klik en het is zeker niet meer alleen seks en lusten.
Ongelooflijk dus, gewoon in 1 keer raak voor mij op Benaughty. En of het met de andere dames ook zo makkelijk was gegaan durf ik niet te zeggen, misschien had ik gewoon mazzel. Ik heb de andere dames geen aandacht meer gegeven, maar zij was toch wel benieuwd wie er gereageerd hadden. Bij ongeveer 60 onbeantwoorde berichten heb ik mijn profiel maar verwijderd. Ik heb immers gevonden wat ik zocht, super!

auteur van de beoordeling
Brampie (41 jaar) 16 april 2019
Ik raad BeNaughty aan Ik zoek een gewillige vrouw cq meisje die veel van sex

Ik zoek een gewillige vrouw cq meisje die veel van sex houdt en alles wel wil proberen en die geen problemen heeft met een gehandicapte man die een hersenhandicap heeft maar wel kan lopen en ik heb geen idee hoe oud of jong ik ben het enige wat ik weet is dat ik vrij lang ben en graag iemand zou willen leren kennen die in Raalte woont

auteur van de beoordeling
Mada48 (48 jaar) 3 maart 2019
Ik raad BeNaughty niet aan Let op bij deze site, je betaalgegevens worden niet

Let op bij deze site, je betaalgegevens worden niet verwerkt in een veilige omgeving. Ze registreren dus ook je creditcard veiligheidscode. Als je toch besluit hier een lidmaatschap te nemen, delete dan eerst je profiel. Je krijgt dan een aanbieding, een jaar voor de prijs van een maand. Zegt eigenlijk al genoeg over de kwaliteit van deze site.

auteur van de beoordeling
John1945 (73 jaar) 28 februari 2019
Ik raad BeNaughty aan Ik ben een 73 jarige weduwnaar die al jaren geen sex meer

Ik ben een 73 jarige weduwnaar die al jaren geen sex meer heeft gehad .Daarom ben ik nu op zoek naar een lieftallige geile vrouw van boven de 55 jaar , en dan nog het liefst een volslanke vrouw . En de vrouwen van onder de 55 jaar gaan gelijk de prullebak in .

auteur van de beoordeling
Ruud (56 jaar) 11 februari 2019
Ik raad BeNaughty niet aan Waardeloze site

Waardeloze site