logo Jouwpikanteprofielen.nl

Jouwpikanteprofielen.nl

Niet tevreden over Jouwpikanteprofielen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem dus kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Jouwpikanteprofielen is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. jouwpikanteprofielen berichten worden beantwoord door betaalde chatoperator. Lees waarom onze experts jouwpikanteprofielen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor jouwpikanteprofielen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Jouwpikanteprofielen review

jouwpikanteprofielen.nl is een casual dating site dat gebruik maakt van door hun zelf gecreëerde fictieve leden. Dit tonen ze aan de onderkant van de website verborgen in het midden van de kleine lettertjes. Zo wordt er benoemd: "De profielen op jouwpikanteprofielen zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het beantworden van chat berichten moet je kosten betalen per chatbericht. Daarnaast worden chats die je binnen krijgt systematisch verstuurd door de website zelf. Wanneer je hierop reageerd wordt dit berichtje gevoerd met een ingehuurde chatoperator. Deze chatoprators krijgen over het algemeen een vergoeding per chatbericht dat ze versturen. Tevens word je meteen na het registreren overladen door tig tallen chatberichtjes van neppe gebruikers. Hierbij gaat het vrijwel altijd om aanlokkelijke dames.

Niettemin proberen de chatoperators je de voorbeelding te geven erg veel belangstelling in je te hebben, al dan niet met een date in het korte vooruitzicht. Natuurlijk is het hebben van offline dates niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen en beantwoorden van chatberichten zijn op zijn goedkoopst 75 eurocent per chat bericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel een credit bundel vooruitbetalen van €74,99. Anders kost het je al gauw één euro per bericht. Echter is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte dates te scoren met de leden van jouwpikanteprofielen. Al zeggen ze veelal dat ze wel graag willen afspreken. Daarentegen hebben deze chatoperators als doel om jou zo lang als het kan je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op jouwpikanteprofielen.nl?

Ben jij een van de leden van jouwpikanteprofielen, dan adviseren onze experts om je daar ook gewoon weer af te melden. Bovendien zijn er wel goedkopere opties waar je wel echte seks dates kunt vinden. Uiteraard hebben experts alvast een overzicht gemaakt en uit bijna 3000 erotische datingsites de beste alternatieven voor jouwpikanteprofielen.nl gevonden. Zoals je kunt verwachten maken deze aanbieders geen gebruik van fake profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte profielen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Tobias (44 jaar) 09 Jul 2018
Ik raad Jouwpikanteprofielen.nl niet aan Pleur toch op met je jouw pikante profielen, ik kan die

Pleur toch op met je jouw pikante profielen, ik kan die naam niet meer luchten of zien. Dure site vol met fake profielen waar je geen tering aan hebt. Alles gaat om jouw zakken te plunderen, ordinaire dieven zijn het! Sites die een creditsysteem hanteren zijn gewoon allemaal nep. Je wordt gewoon aan het lijntje gehouden door een chatoperator die verdient aan jouw berichtjes. Zo is hoe die gasten te werk gaan.