logo FindeDates

FindeDates

195
Niet tevreden over FindeDates? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Veel Profielen en foto's worden door beheerders van deze website zelf toegevoegd Not Safe!
  • Hoge abonnementskosten automatisch na de goedkope trial periode (+ extra trial op site van derden) Not Safe!
  • Sommige berichten worden verstuurd door members zelf en sommige door chat operators Safe!
Laatst bijgewerkt op 22 Jul 2021

FindeDates is een single datingsite voor singles opzoek naar casual dates of die opzoek zijn naar een serieuze relatie

FindeDates: Informeel daten & echte liefde

FindeDates review - Gedetailleerde analyse

FindeDates is een single/datingsite voor singles die een relatie proberen te vinden. FindeDates werd uitgebracht in 2018 en heeft, ondanks zijn jonge leeftijd, momenteel meer dan 600.000 leden. In onze test scoort FindeDates bijzonder goed omdat er veel te beleven valt op de datingsite.

Gebruiksvriendelijkheid bij Findedates

De singles site FindeDates viel in onze test op als ongelooflijk gebruiksvriendelijk: Alle essentiële navigatiepunten zijn snel te vinden. Uit de FindeDates ervaringen van onze test kunnen we evenzeer een ontzettende overzichtelijkheid melden. Dit gaat gepaard met een zinvolle en aantrekkelijke vormgeving. Daarom is FindDates ook uiterst aan te raden voor Internet nieuwelingen Wie FindeDates ook onderweg wil gebruiken, kan terugvallen op de mobiele versie. Helaas is er nog geen speciale FindeDates app.

Inschrijven bij FindeDates

Registreren bij FindeDates ging ongelooflijk snel tijdens onze test, was vrij eenvoudig en duurde maar een paar minuten: Op de site geef je eerst aan of je een meisje of een jongen zoekt. Dan zoek je je postcode, leeftijd en geslacht uit, kies je een gebruikersnaam, stel je een wachtwoord in en identificeer je het e-mail adres. Na verificatie van het e-mail adres wordt de gebruikersaccount bij FindeDates geopend en hoef je alleen nog maar je profiel in te vullen.

FindeDates leden

Er zijn momenteel ongeveer 600.000 leden aangemeld bij FindeDates. Veel leden zijn tussen de 30 en 40 jaar. Onder de leden in de leeftijdsgroep van 45 tot 55 blijken echteraanzienlijk meer vrouwen dan mensen te zijn aangemeld Dit is een zeldzaamheid vergeleken met de meeste andere partner- en singlesites, en daarom kan FindeDates hier bijzonder overtuigend zijn. FindeDates kan ook punten scoren met zijn hoge ledenactiviteit: ongeveer 50.000 leden zijn elke week actief op de single matching site. De kansen om op dezelfde dag nog met een ander lid in contact te komen zijn dus bijzonder groot.

Extra functies bij FindeDates

Leden op FindeDates gebruiken de gewone functies van een enkele site om zichzelf extra te beschrijven en contact te leggen. De volgende functies hebben echter maar een paar ...

Flirtberichten! Leden van FindeDates worden geholpen bij het allereerste contact, want ze kunnen kiezen uit een heleboel voorgedefinieerde flirtberichten en die volgens hun zoekparameters in één keer naar verschillende singles sturen. Dit zorgt voor een echte toename, vooral in het begin, en maakt daten op het platform buitengewoon gemakkelijk.

Het ontdekken van een partner op FindeDates

Na een korte registratie, die gebaseerd is op je e-mail adres en enkele cruciale gegevens, kun je je profiel aanvullen met uitgebreidere info over jezelf en talrijke foto's. Voor deze functie zijn er enkele velden die je via een keuzemenu kunt invullen.

Nu kan het partner zoeken beginnen. Je kunt de zoekfunctie gebruiken om singles met bepaalde kenmerken te ontdekken, profielen te doorzoeken en de chatfunctie gebruiken om met andere singles in contact te komen. Als je later nog eens bepaalde personen wilt ontdekken, kun je fascinerende profielen als favorieten bewaren. Bovendien vergelijkt FindeDates de keuzes in je profiel met die van andere singles en doet suggesties die voor jou interessant kunnen zijn.

FindeDates matchmaking concept

Op FindeDates kun je zelf mogelijke partners ontdekken via de profiel zoekfunctie. Als je bij het zoeken de juiste gegevens kiest, zoals leeftijd, woonplaats of voorkeuren, krijg je de ideale partners te zien. FindeDates doet evenzo aanbevelingen op basis van de gegevens in je profiel. De ideeën sluiten om die reden uitermate goed aan bij je persoonlijke interesses en begrippen. Op deze manier kunnen mogelijke partners snel en gemakkelijk ontdekt worden. Om deze reden moet je ervoor zorgen dat je je profiel met zoveel mogelijk aanvult. Je wilt immers partnervoorstellen die bij je passen. En er is beslist niets erger bij online daten dan een vreselijk ingevuld profiel

FindeDates persoonlijkheidstest

FindeDates is een algemene datingsite voor alleenstaanden en heeft geen persoonlijkheidstest, zoals gebruikelijk is bij datingbedrijven.

In contact komen met FindeDates

Als standaard lid kun je likes sturen en 5 chats met iemand beginnen. Aan de andere kant laat FindeDates je zien wie je zoal gebeld heeft. Onze test wees uit dat de communicatiemogelijkheden als basislid echt heel weinig zijn Maar als premium lid heb je veel meer alternatieven bij FindeDates: Je kunt eindeloos berichten maken en ontvangen, zien wie je profiel op FindeDates werkelijk bezocht heeft en zien wie je werkelijk als voorkeur gemarkeerd heeft. Contact maken is gemakkelijk en evenzo probleemloos. In de chatvorm kun je rechtstreeks met anderen communiceren. Bovendien kun je naar andere nummers schrijven, want bijna allemaal hebben ze een opmerkelijk abonnement op FindeDates../p>

De profielen op FindeDates

De profielen op FindeDates zijn overzichtelijk, net als de rest van de site. Je ontdekt snel de meest vitale hoekgegevens van je tegenhanger. Echter, alleen de cruciale gegevens! Informatie over de voorliefdes en individuele keuzes spelen een belangrijke functie in FindeDates: behalve het uiterlijk kun je hier ook zien of je tegenhanger bij je past. Essentieel in dit verband is ook het Vrije Tekst veld op FindeDates, waarin leden meer over zichzelf kunnen schrijven. Veel gebruiken dit veld echt om veel gedetailleerder in te gaan op hun principes, waarvan er een paar echt specifiek zijn, zodat het een uitstekende plaats is om te beginnen.

FindeDates.nl onderweg

Als je het flirten onderweg niet wilt missen, kun je de opmerkelijke mobiele variant van FindeDates gebruiken om overal waar je bent met elkaar in contact te komen. Helaas is er nog geen speciale app, maar dat belemmert de flirtactie niet.

FindeDates account-opzeggen

Opzeggen bij FindeDates is vrij eenvoudig. Je kunt je premium lidmaatschap online opzeggen in je profiel onder "Mijn Instellingen", "Betalingsgeschiedenis", "Abonnement deactiveren". Je kunt je opzegging ook per fax, post of e-mail sturen. De opzegging moet minimaal 3 dagen (72 uur) voor de volgende verlengingsdatum van het abonnement gebeuren Als je je abonnement via je iTunes account kocht, gelden de opzeggingsvoorwaarden van je iTunes account. Annuleer de betaling van je FindeDates lidmaatschap via je iTunes account vóór je volgende verlengingsdatum.

Als je je premium FindeDates abonnement niet opzegt, wordt het onmiddellijk hersteld voor de periode die je koos toen je de overeenkomst ondertekende.

Verwijder FindDates profiel

FindeDates staat zijn leden toe hun betaalde premium abonnement op te zeggen, maar laat het geheel gratis profiel nog staan. Om je profiel van de datingsite te verwijderen, heb je 2 keuzes. In eerste instantie maakt het deactiveren van je profiel je profiel onvindbaar voor andere gebruikers. Dit alternatief stelt je in staat je profiel later te bekijken en weer te activeren. Verder kun je je account wissen, zodat je informatie helemaal is verdwenen. Zodra je profiel gewist is, moet je een nieuw profiel aanmaken als je FindeDates in de toekomst weer wilt gebruiken. Als je ervoor kiest je gebruikersaccount te verwijderen, kun je dat op elk moment geheel gratis doen onder "Mijn Instellingen" - "Account verwijderen". Bovendien kun je je op elk moment afmelden voor nieuwsbrieven/e-mailberichten.

Persoonlijke privacy en gegevensbeveiliging bij FindeDates.com

Met FindeDates heb je volledige controle over je gegevens. Je kunt dit binnen enkele seconden doen als je partnerzoektocht op FindeDates succesvol was en je je account wilt wissen. Met 3 kliks kun je je lidmaatschap bij FindeDates in enkele seconden beëindigen.

Klantenservice bij FindeDates

De klantenservice van FindeDates wordt de klok rond per e-mail aangeboden. Er is ook een 0800 nummer direct beschikbaar voor telefonisch contact. Bovendien biedt FindeDates ook substantiële hulp en ideeën voor veilig online daten.

FindDates Conclusie

FindeDates wordt sterk aangeraden als je tussen de 30 en 40 jaar oud bent en op zoek bent naar een toevallige flirt of een relatie. Behalve discretie geeft FindeDates ook bereik aan: het legt groepen vast van individuen met de meest uiteenlopende keuzes en interesses. De kans op een betrouwbare partnerzoektocht is dus echt groot, met de beste kans op succes!

Wat kost FindeDates?

FindDates kost


Zoals andere uitwisselingen van singles is eindeloos gebruik van FindeDates niet helemaal gratis. FindeDatesbiedt echter enkele gratis functies om met het portaal te experimenteren. In de test konden we daarom gratis de zoekfunctie gebruiken, minimale profielen bekijken en andere gebruikers als keuze opslaan. Om de fundamentele functies uit te proberen en te ontdekken of FindeDates bij je past als uitwisselingssite voor singles, is dit voortdurend voldoende. Als je meer functies wilt gebruiken, zou je je moeten aanmelden voor een premium lidmaatschap, dat begint bij 13,86 EUR voor 14 dagen als proeflidmaatschap. In onze ervaring is dit een uitzonderlijk aanbod om de volledige werking en de site op de goedkope te onderzoeken. Je moet echter oppassen voor de lidmaatschapsval (zie hieronder onder "Subscription rip-off"), die extreem hoge kosten kan uitlokken. Als een langere termijn wordt gekozen, worden de maand-tot-maand kosten van het premium abonnement uiteindelijk minder duur. Als er huidige aanbiedingen van FindeDates zijn, kun je ze hier ontdekken. Al met al blijven de uitgaven van FindeDates in het gemiddelde bereik.


FindeDates lidmaatschap rip-off


Is Findedates een SCAM of betrouwbaar? De webpagina van FindeDates.com ziet er duur uit, maar hij benut geen heilzame informatie over de site, de kosten of de aanbiedingen. Maar volgens de beheerders wordt verwacht dat het de absoluut beste online datingsite ooit is en je kunt er beslist gratis lid van worden.

Periode Prijs Per maand Voordeel
1 dag€0,99-1%
1 jaar€287,88€23,6640%
3 maanden€107,97€35,9910%
6 maanden€179,94€29,9930%
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
4 / 10
Betrouwbaarheid
5 / 10
Functionaliteiten
4 / 10
Klantenservice
6 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Anoniem (48 jaar) 23 Oct 2022
Ik raad FindeDates niet aan Nooit maar dan ook nooit gebruiken

Alles is fake en ze laten je extra betalen voor dingen die je niet bevestigd hebt. Ergens op klikken is meteen al een extra abonnement zonder dat je daar erg in hebt. Wanneer je in discussie gaat over de betaling van dat extra abonnement krijg je meteen een incassobureau op je dak.

  • Alles is nep
  • Te duur
  • Agressief