Screenshot van Neukdate.eu

Neukdate.eu

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Accounts worden voornamelijk geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem dus kosten bij elk bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!

Neukdate-eu is een seks datingsite met fictieve profielen. Ook worden de berichten beantwoord door eigen chatoperators. Zie wat experts over neukdate.eu zeggen en waarom deze sexdating website afgeraden wordt door experts. Onderzoek wat de eerlijke erotische datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder chatoperators

neukdate-eu review

neukdate-eu is een datingsite dat gebruik maakt van fictieve profielen die deze site zelf hebben gecreëerd. De berichtjes op je account worden in bijna alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door chat operators die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators zijn getraind om een gesprek zo lang als mogelijk tot stand te houden, want zodra je op zo een chatbericht wilt antwoorden moet je hiervoor meer dan één euro betalen per bericht dat je verstuurd. Vervolgens moet je ook gelijk een aantal credits kopen van minimaal meer dan 17 euro tot en met de €219,50 per transactie. Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de kosten per credtis. Aan de andere kant zijn de kosten bij de meest dure creditbundel als nog wel minimaal 1 euro 10 per chatbericht. Bij de goedkoopste creditpakket betaal je zomaar tot € 1,75 per verstuurd bericht. Ten slotte is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen al laten ze bijna altijd overkomen dat dat juist wel kan.

Ingeschreven op Neukdate.eu?

Toevallig een van de gebruikers van neukdate-eu? Ons advies is om je hier ook account op te zeggen en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder nep gebruikers. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor neukdate.eu. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten aanschaffen. Hierdoor kun je erachter komen welke casual dating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

neukdate-eu uitschrijven

Meestal maken sites als deze het gebruikers zo onduidelijk als mogelijk om je profiel te verwijderen. Uiteraard wisten onze datingexperts de beste weg te vinden om je hier uit te schrijven. Om je neukdate-eu account te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Vervolgens ga je naar de directe link: "http://neukdate.eu/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je profiel te verwijderen

Let op: Je neukdate-eu eventuele credits en berichtjes ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Tygo (78 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Neukdate.eu niet aan Sta je weer met je billen bloot op het moment dat je

Sta je weer met je billen bloot op het moment dat je erachter komt dat afspreken helemaal niet mogelijk is via het gebruik van neukdate, nou lekker is dat ik heb er een hoop tijd ingestoken en niks voor terug gehad.

auteur van de beoordeling
Wilhelmus (73 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Neukdate.eu niet aan Ik wordt om te tuin geleid omdat ik vraag om aftespreken

Ik wordt om te tuin geleid omdat ik vraag om aftespreken we zitten al langer als een maand op de chat dat hoort toch gewoon te kunnen?!

auteur van de beoordeling
Zander (26 jaar) 2 mei 2019
Ik raad Neukdate.eu niet aan Had niet verwacht dat ik een neukdate zou vinden maar vond

Had niet verwacht dat ik een neukdate zou vinden maar vond het wel de moeite waard om te kijken. Ben er best van geschrokken, iets nep kan ik begrijpen. Maar daar had ik het idee dat ik met niemand had gesproken waar ik een goed gevoel bij had. Denk niet dat er veel echt tussenzit.

auteur van de beoordeling
Taco (57 jaar) 23 april 2019
Ik raad Neukdate.eu niet aan Ze zijn heer en meester in het manipuleren, je merkt op

Ze zijn heer en meester in het manipuleren, je merkt op een gegeven moment dat ze zijn getraind

auteur van de beoordeling
Ruud1964 (53 jaar) 23 juli 2018
Ik raad Neukdate.eu niet aan Voor mij is dit al lang bekend maar voor vele misschien

Voor mij is dit al lang bekend maar voor vele misschien nog niet. Voor degene die het niet weten geef ik je iets mee om uit te testen.Maak voor de grap een profiel aan als vrouw en een als man. Vul deze profielen niet helemaal in en laat belangrijke details weg. Binnen no-time heb je precies dezelfde reacties van dezelfde persoon. Complimenten over je profiel, worden er gegeven terwijl deze haast niet is gevuld. Dan heb je precies het antwoord of het nep of echt is.Extra tip als ze ontkennen nep te zijn: Vraag of ze een foto willen maken met bijvoorbeeld een appel in hun hand. Weigeren ze dit ook dan heb je twee aanknopingspunten waaruit blijkt dat het misleiding is en je met een fake profiel hebt te maken.Succes met mijn tips, gegroet Ruud