Screenshot van Zoekmeid.nl

Zoekmeid.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Accounts worden voornamelijk geplaatst door deze site zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door operators en bots Not Safe!

Zoekmeid is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. zoekmeid berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts zoekmeid.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor zoekmeid zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Zoekmeid review

Zoekmeid is een fictieve dating site met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je meteen na je registratie overrompelt met tig tallen reacties van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe dames. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen hebben. Zodra je op een van die berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket kopen waardoor je minimaal 10 euro een creditbundel moet nemen. Deze bundels lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe hoger je betaald hoe minder je per credit moet betalen. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke dates te krijgen, al beweren ze vaak dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op zoekmeid.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van zoekmeid, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder fictieve profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor zoekmeid.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dating met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke erotische datingwebsites het beste alternatief is voor jou.

zoekmeid account verwijderen

Je zoekmeid account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of surf naar "zoekmeid.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw account te laten verwijderen.

Let op: Je zoekmeid eventuele contact punten raak je wel na het verwijderen van je profiel!