logo 35plusmatch.nl

35plusmatch.nl

13
Niet tevreden over 35plusmatch.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk gegenereerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

35plusmatch is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. 35plusmatch berichten worden beantwoord door ingehuurde berichten centrale. Lees waarom onze experts 35plusmatch.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 35plusmatch zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

35plusmatch review

35plusmatch.nl is een sex datingsite die gebruik maakt van zelf gecreëerde neppe profielen. Dit wordt vermeldt helemaal onderin de pagina verstopt tussen de kleine letters. Zo zeggen ze: "De profielen op 35plusmatch zijn fake, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het versturen van berichten moet je geld betalen per chatbericht. Daarbij worden de reacties die je krijgt automatisch verstuurd door de site zelf. Wanneer je vervolgens hierop reageerd wordt dit chatbericht gevoerd met een betaalde chatter. Deze chatters krijgen over het algemeen een commissie per bericht dat ze versturen of ontvangen. Meestal word je binnen een paar minuten na het inschrijven overerstelpt door tig tallen berichten van deze gemodereerde leden. Hierbij gaat het vooral om sexy vrouwen.

Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven interesse in je te hebben, al dan niet met een afspraakje in . Dit terwijl het hebben van echte afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden van berichten zijn ten minste 75 cent per chatbericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel eerst een creditpakket aanschaffen van minstens €74,99. Anders kost het je al gemakkelijk meer dan €1,- per bericht. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen met de gebruikers op 35plusmatch. Al zeggen ze bijna altijd dat ze heel graag je in het echt te willen zien. Daarentegen hebben deze profielen als doel om jou zo lang als het lukt je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op 35plusmatch.nl?

Heb je je al geregistreerd op 35plusmatch, dan adviseren wij je om je daar ook meteen weer af te melden. Tenslotte zijn er wel betere aanbieders waar je wel echte seksdates kunt vinden. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 2500 erotisch dating platforms de beste alternatieven voor 35plusmatch.nl geselecteerd. Uiteraard maken deze partijen geen gebruik van fake profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte vrouwen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jeroen50 (50 jaar) 15 mei 2019
Ik raad 35plusmatch.nl niet aan Ik had matches genoeg maar daadwerkelijk op date geen is

Ik had matches genoeg maar daadwerkelijk op date geen is een mythe hier spendeer je hardgewerkte centen hier niet aan, afrader!