logo Omazoekt.nl

Omazoekt.nl

Niet tevreden over Omazoekt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk gemodereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem dus kosten per bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Omazoekt is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. omazoekt berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts omazoekt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor omazoekt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Omazoekt review

omazoekt.nl is een casual datingsite dat uitsluitend gebruik maakt van zelf aangebrachte fictieve members. Dit tonen ze beneden aan hun website weggestopt in de moeilijk zichtbare tekst. Zo vermelden ze: "De profielen op omazoekt zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het versturen van berichtjes moet je kosten betalen per bericht. Tevens worden de reacties die je ontvangt automatisch verstuurd door hun eigen syteem. Zodra je hierop reageerd wordt dit bericht beantwoord door een chatoperator. Deze personen krijgen over het algemeen een vaste commissie per bericht dat ze versturen. Tevens word je binnen een paar minuten na het activeren van je account overladen door binnenstormende berichten van dit soort zelf gemaakte leden. Tevens gaat het vrijwel altijd om knappe dames.

Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven belangstelling in je te hebben, en daarbij een afspraakje in . Uiteraard is het hebben van "real life" dates niet mogelijk is! De kosten voor het versturen en beantwoorden van chat berichtjes zijn op zijn goedkoopst 0,75 euro per chatbericht. Daarvoor moet je dan wel gelijk credits inkopen van op z'n minst €74,99. Anders kost het je al gemakkelijk meer dan één euro per bericht. Uiteindelijk is het in alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren met de gebruikers op omazoekt. Al zeggen ze veelal dat ze juist graag willen daten. Doch hebben deze chatoperators als enige doel om je zo lang als mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op omazoekt.nl?

Ben je al lid van omazoekt, dan raden wij je aan om je daar ook meteen weer uit te schrijven. Daarentegen bestaan er wel betere aanbieders waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt scoren. Uiteraard hebben experts alvast een lijst gemaakt en uit duizenden sexdating platforms de beste alternatieven voor omazoekt.nl geselecteerd. Zoals je kunt verwachten maken deze partijen nooit gebruik van nep profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte dames.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Fons (61 jaar) 15 Jul 2018
Ik raad Omazoekt.nl niet aan Dit is nep, deze profielen bestaan helemaal niet en is

Dit is nep, deze profielen bestaan helemaal niet en is allemaal verzonnen. Dit heb je ook heel snel door op die site, zitten domme mensen achter. Ik ben niet gek, mag hopen jullie ook niet. Dit ziet iedereen wel in toch?

auteur van de beoordeling
Brabander (37 jaar) 27 Jun 2018
Ik raad Omazoekt.nl niet aan De bevestiging is hier te vinden, daarvoor

De bevestiging is hier te vinden, daarvoor dank. Ik had al een flauw vermoeden dat het daar net zo ging als op al die andere onbetrouwbare sites. Het begon eigenlijk direct al, wat voor werk ik doe en dat soort rare vragen.

auteur van de beoordeling
Toon (77 jaar) 22 Jun 2018
Ik raad Omazoekt.nl niet aan Ik heb iets aan kredieten aangeschaft maar voelde al wat

Ik heb iets aan kredieten aangeschaft maar voelde al wat nattigheid. Na het in overleg gaan met de vrouwen had iedereen ineens geen tijd maar ik werd wel gelokt. Ze willen direct seks maar als puntje bij paaltje komt haken ze af. Dit is dus gewoon een monopoly spel wat daar word gespeeld waarvan ik slachtoffer ben geworden. Lekker verdienen aan mensen op die manier.