logo Jongetieners.nl

Jongetieners.nl

Niet tevreden over Jongetieners.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen aangemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Jongetieners is een nep sex dating site die gebruik maken van door hunzelf gemaakte fictieve profielen. De berichten worden beantwoord door ingehuurde chat operators. Lees wat onze experts van jongetieners.nl vinden en waarom deze casual dating site wordt afgeraden door SafeDate. Kom erachter wat de beste alternatieven zijn voor jongetieners, met echte profielen en zonder eigen chatoperators

Jongetieners review

Jongetieners is een fake datingwebsite met voornamelijk zelf gecreëerde neppe profielen. Daarnaast worden de conversaties verstuurd en beantwoord door eigen chatoperators die gewoonlijk betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je registratie overrompelt met tientallen berichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om dames. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een van deze chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je op z'n minst voor 10 euro een creditbundel moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot over de 250 euro per creditpakket, en hoe meer je neemt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke dates te regelen, al wekken ze meestal de indruk dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op Jongetieners.nl?

Toevallig een van de gebruikers van jongetieners? Ons advies is om je hier per direct account op te zeggen en om het beter is te proberen bij de betere alternatieven voor casual dating zonder nep leden. Tevens hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor jongetieners.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je aan het lijntje te houden. Zodoende kun je er zelf achter komen welke casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

jongetieners account verwijderen

Om jouw profiel op jongetieners te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op je account.
  2. Daarna klik je op "Help".
  3. Ga helemaal een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (directe link "jongetieners.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigingslink om je registratie meteen te verwijderen. Na het drukken op de link is je registratie meteen verwijderd.

Let op: Je jongetieners eventuele contact punten en berichtjes raak je wel kwijt hierna!