Screenshot van Negerinsex.nl

Negerinsex.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!

Negerinsex is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. negerinsex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts negerinsex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor negerinsex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Negerinsex review

Negerinsex is een fake dating website met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je meteen na je aanmelding overspoeld met veel berichtjes van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een date te willen plannen. Zodra je op zo'n berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minimaal 10 euro credits moet aanschaffen. Deze creditbundels lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je per credit betaald. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op negerinsex.nl?

Dus ben je aangemeld op negerinsex, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en om het beter te proberen bij de betere website voor sexdating zonder nep gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor negerinsex.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

negerinsex uitschrijven

Je negerinsex account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "negerinsex.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw account compleet te laten verwijderen.

Let op: Je negerinsex eventuele credits raak je wel na deze aktie!