logo Xnight.nl

Xnight.nl

Niet tevreden over Xnight.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Xnight is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. xnight berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts xnight.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor xnight zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Xnight review

Xnight is een fictieve dating site met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Daarbij worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je meteen na je registratie overladen met overdreven veel chatberichten van deze neppe gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende dames. Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen. Zodra je op een van die berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je minstens 10 euro een creditbundel moet kopen. Deze bundels lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je betaald per bericht. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al zeggen ze bijna altijd dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op xnight.nl?

Dus ben je aangemeld op xnight, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seksdating zonder gemodereerde profielen. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor xnight.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om credits te laten betalen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke sexdating websites de beste keuze is voor wat je zoekt.

xnight uitschrijven


Je xnight account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "xnight.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt verwijderd.

Let op: Je xnight eventuele tegoed komen direct te vervallen na deze aktie!