logo 35plusdating.nl

35plusdating.nl

14
Niet tevreden over 35plusdating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal gegenereerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

35plusdating is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. 35plusdating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 35plusdating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 35plusdating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

35plusdating review

35plusdating is een neppe datingwebsite met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je rap na je aanmelding overladen met tientallen berichtjes van deze gemodereerde profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen. Zodra je op een van deze berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel kopen waardoor je minimaal tien euro credits moet kopen. Deze bundels lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke dates te scoren, al laten ze vaak overkomen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op 35plusdating.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van 35plusdating, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere opties voor erotische dating zonder fake leden. Uiteraard hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor 35plusdating.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om geld af te troggelen. Zodoende kun je erachter komen welke datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

35plusdating profiel verwijderen

Je 35plusdating account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (directe link "35plusdating.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw account voor goed te verwijderen.

Let op: Je 35plusdating eventuele contact punten verlies je wel direct hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Leon (28 jaar) 01 Jul 2018
Ik raad 35plusdating.nl niet aan Ja ik was opzoek naar 35 plus dating en bij het checken

Ja ik was opzoek naar 35 plus dating en bij het checken van de foto's ging het al mis. Der foto's staan zelfs op Russische websites.