logo Seniorengeluk

Seniorengeluk

16
Niet tevreden over Seniorengeluk? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Er worden géén profielen toegevoegd door de site zelf Safe!
  • Géén credits kopen en géén kosten per (verstuurd) bericht Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door members zelf Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Seniorengeluk is één van de snelst groeiende senioren datingsite met dagelijks bijna 100 nieuwe aanmeldingen. Lees wat de experts over Seniorengeluk zeggen

Seniorengeluk is een betrouwbare (50 plus) datingsite voor de actieve senioren die opzoek zijn naar leuke ontmoetingen. Zo is deze dating site voor oudere betrouwbaar en functioneel met uitsluitend echte gecontroleerde deelnemers. Daarnaast focust deze dating site voor 50plus zich in het speciaal op de energieke 50-Plussers die zoeken naar meer spanning en geluk in hun leven. Tevens vindt je hier ook steeds vaker oudere vrouwen en mannen die opzoek zijn naar vriendschap of gezelschap. Deze senioren hebben veelal onbeantwoorde verlangens en behoeftes, waardoor ze via een datingsite opzoek gaan naar nieuwe vrienden of vriendinnen. Met dagelijks zo\'n 90 nieuwe aanmeldingen is dit een van de grootste datingsite gericht op de actieve 50-plusser of liefhebbers daarvan.

Zo kun je met een gratis lidmaatschap al je eigen profiel toevoegen, profielen/foto\'s van andere deelnemers bekijken en tevens ook gratis standaardberichtjes versturen. Zodra je echt onbeperkt gebruik wilt maken van alle mogelijkheden dan dien je hiervoor een VIP account te nemen. Hierdoor kun je onder andere; uitgebreid zoeken, profielbezoekers & matches bekijken en de FotoZapper gebruiken. Vanaf €14,99 per maand kun je het account upgraden naar een VIP-Toegang account.

Profielen op Senioren Geluk

Omdat je op Seniorengeluk.nl relatief gemakkelijk (gratis) deel kan nemen komen er zo nu en dan profielen bij die zij beschouwen als misbruik of fake. Echter doen zij er alles aan om deze profielen te weren en hebben hiervoor ook een streng keuringsbeleid. Maar ook doen de deelnemers meldingen wanneer zij twijfelen aan de echtheid van een andere deelnemer. Echter zul je hier geen fictieve profielen tegenkomen die door Seniorengeluk zelf worden aangemaakt.

Seniorengeluk chats en berichten

Het bedrijf achter deze datingsite voor senioren maakt derhalve géén gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Ook worden er op deze site geen kosten gerekend voor elk bericht dat je verstuurd. Niettemin zijn er zelfs gratis contact mogelijkheden in de vorm van standaardberichten die je onbeperkt kunt gebruiken. Kortom de gesprekken die gevoerd worden op deze website komen alleen tot stand door de gebruikers zelf.

Seniorengeluk.nl veilig en discreet

Senioren Geluk heeft een goed beveiligde SSL verbinding waarmee ze alle gegevens versleutelen en veilig bewaren. Daarnaast moet je zijn ingelogd om de profielen te kunnen zien en worden deze ook niet geïndexeerd door zoekmachines. Ook kun je er zelf voor kiezen of je wel of geen mailtjes wilt ontvangen, via de notificatie instellingen in je account. Alleen ontvang na je registratie eenmalig een activatiemail om je account te verifiëren. Bovendien kun je zelfs onzichtbaar blijven voor andere deelnemers waarvan je bijvoorbeeld het profiel bezoekt. Dit doe je door de optie \"profielen van anderen anoniem bekijken\" in te stellen. Voor een veilige date kun je gratis gebruik maken van een eigen anonieme postbus.

Wat kost Seniorengeluk?

Periode Prijs Per maand Voordeel
1 maanden€24,95€24,950%
3 maanden€59,85€19,9520%
6 maanden€107,70€17,9525%
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Koos-en-Sien (64 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Seniorengeluk niet aan Love story Ik mag mij tot de gelukkigste senior,

Love story Ik mag mij tot de gelukkigste senior rekenen, ik straal van geluk. Ik heb de liefde van mijn leven gevonden via seniorengeluk.nl en daar ben ik ze dankbaar voor. Na jaren te zoeken en op de verkeerde sites terechtgekomen is het dan toch eindelijk zover. Ik had vrijwel meteen door dat ik deze keer met echte mensen aan het praten was. De intenties van de berichten waren anders dan anders. Het ging veel directer, het is lastig om te omschrijven maar je voelt het gewoon, je ziet het. Het is ook best rap gegaan en de klik was er vrijwel meteen. Na een aantal leuke avondgesprekjes hebben wij samen besloten om op een leuke locatie af te spreken. Wij vinden samen musea erg leuk dus wij zijn samen naar Amsterdam gegaan om musea te bezoeken. Dat is nu drie maanden terug, ik zit er nu zelfs over na te denken om haar ten huwelijk te vragen. We wonen al wel sinds drie weken samen, en dat bevalt ons zeer. Dit is toch senioren geluk mensen. Dit is mijn love story, eigenlijk die van ons maar op mijn initiatief geschreven. Koos en Sien

auteur van de beoordeling
Eindelijk (62 jaar) 12 mei 2019
Ik raad Seniorengeluk aan De allergrootste criticaster van het online daten is aan

De allergrootste criticaster van het online daten is aan een vrouw gekomen. Ik had nooit verwacht dat het zou lukken als senior, seniorendating.nl dank je wel voor alles. Ik ben al jaren opzoek naar een vrouw maar niet zomaar een vrouw. Vele zoeken naar alleen maar naar seks en ik zocht altijd meer dan dat. Ben honderden en honderden euro's kwijt in al die jaren dat ik chatte op de verkeerde sites. Dacht dat alles nep was, maar het is dus nog allemaal mogelijk. Ook ging het makkelijker dan dat ik dacht, als senioren hoeft het ook niet zo lastig te gaan. We hebben vrij snel een ontmoeting geregeld en zijn samen naar een leuke cafe gegaan en hebben een meer dan prima date gehad. Ondertussen zijn we al vaker wezen daten en heb ik de vrouw gevonden die ik in mijn leven misten. Wij zijn beide niet meer eenzaam en komen sinds gister ook bij elkaar over de vloer. Ik kan met recht zeggen dat ik als senior mijn geluk heb gevonden. Bedankt voor alles

auteur van de beoordeling
Happysenior (0 jaar) 12 mei 2019
Ik raad Seniorengeluk aan Hier een succesverhaal Het begon allemaal wat stroefjes

Hier een succesverhaal Het begon allemaal wat stroefjes op seniorendating.nl maar uiteindelijk toch met een leuke vrouw in gesprek geraakt. Je neemt toch gesprekken mee en denkt aan andere sites die niet eerlijk zijn. Je begint hierdoor gewoon met een twijfel, twijfel is achterstand. Gelukkig heb ik toch doorgezet! Na een weekje samen wat berichten uitwisselen hebben we toch besloten om eens wat te gaan drinken saampjes want we voelde beide toch wel een klik. We hebben een leuk restaurantje opgezocht en zijn lekker een hapje gaan eten. Die klik die we online voelde voelde we ook tijdens het hapje eten. Als eenzame senioren kunnen we elkaar goed aanvullen en zo samen opzoek naar geluk gaan. We vinden elkaar heel leuk en hebben besloten om saampjes nog een keer te gaan eten en als het goed blijft gaan dan gaan we samen een leuk weekendje weg.

auteur van de beoordeling
J.bonenberg (75 jaar) 25 Nov 2018
Ik raad Seniorengeluk aan Ik zoek een maatje voor

Ik zoek een maatje voor alles. sportief, actief, brede belangstelling