logo Thuisflirt.nl

Thuisflirt.nl

9
Niet tevreden over Thuisflirt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal gemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen dus kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Thuisflirt is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. thuisflirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts thuisflirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor thuisflirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Thuisflirt review

Thuisflirt is een neppe dating site met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je meteen na je inschrijving overladen met veel reacties van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy dames. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen hebben. Wanneer je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je een bundel inkopen waarmee je op z'n minst tien euro een creditbundel moet kopen. Deze bundels lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al laten ze veelal overkomen dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op thuisflirt.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van thuisflirt, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betere aanbieders voor erotische dating zonder fake leden. Bovendien hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor thuisflirt.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

thuisflirt account verwijderen


Je thuisflirt account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "thuisflirt.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt compleet verwijderd.

Let op: Je thuisflirt eventuele contact punten vervallen direct na deze aktie!