logo Flirt33.nl

Flirt33.nl

Niet tevreden over Flirt33.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen gemodereerd door de site zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten per privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirt33 is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. flirt33 berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirt33.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirt33 zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirt33 review

Flirt33 is een fictieve dating website met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je meteen na je registratie overrompelt met veel berichtjes van deze gemodereerde profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy meiden. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op een van deze berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je minstens tien euro credits moet inkopen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe hoger je betaald des te minder je per bericht moet betalen. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al wekken ze vaak de indruk dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op flirt33.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van flirt33, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betere opties voor seks dating zonder fictieve leden. Uiteraard hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor flirt33.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om geld af te troggelen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke erotische datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

flirt33 uitschrijven


Je flirt33 account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "flirt33.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je flirt33 eventuele tegoed komen direct te vervallen hierna!